Cum vad ce sold am pe card?

"buna dimi.am si eu un card de salariu la banca raiffeisen si vreau sa-mi vad soldul de acasa? multumesc si o zi placuta", intreaba un cititor Ghiseulbancar.ro.

RASPUNS:

Buna ziua,

Pentru a vedea de acasa ce sold (cati bani) aveti pe cardul de salariu la Raiffeisen, trebuie sa va activati aplicatia de internet/mobile banking a Raiffeisen Bank: "Raiffeisen online" (internet banking) sau Smart Mobile (mobile banking).

Aplicatia de internet banking - Raiffeisen Online, se acceseaza de pe site-ul Raiffeisen.ro, iar aplicatia de mobile banking Smart Mobile se descarca pe telefon, din Google Play sau App Store.

Cum se activeaza Raiffeisen Smart Mobile?

Daca esti un client nou Raiffeisen Bank sau nu ai mai folosit pana acum aplicatia de mobile banking iata ce trebuie sa faci, conform informatiilor publicate de banca:

1. Mergi in orice agentie Raiffeisen Bank si semneaza cererea. Vei primi un cod de utilizator initial si un SMS cu un cod de autentificare valabil pentru prima logare (parola initiala).

2. Descarca “Noul Smart Mobile” din App Store sau din Google Play;

3. Logheaza-te cu: codul de utilizator initial si codul primit prin SMS. La prima logare va fi necesar sa iti schimbi codul de utilizator.

Ce servicii si operatiuni poti face cu Raiffeisen Smart Mobile?

- Sa-ti consulti conturile deschise la Raiffeisen Bank si istoricul de plati;

- Sa-ti gestionezi cardurile: emitere, reemitere sau blocare;

- Sa faci transferuri intre conturile personale si catre alte conturi deschise la Raiffeisen Bank ori catre alte banci din Romania sau din strainatate;

- Sa faci schimburi valutare intre conturile tale;

- Sa deschizi conturi curente, de economii sau depozite.

- Sa platesti facturi;

- Sa incarci cartele telecom;

- Sa programezi plati recurente catre conturi Raifffeisen Bank sau catre conturile altor banci din Romania sau din strainatate;

- Sa-ti iei un credit nevoi personale, 100% online;

- Sa-ti actualizezi unele informatiile personale, fara sa mai vii la banca.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu Raiffeisen Bank.

Cu stima,

Vasile Pop Coman

jurnalist

Ghiseulbancar.ro


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu