Cum pot lua un credit, pe ce termen pot lua si cum sa-l obtin?

"Cum pot lua un credit, pe ce termen pot lua si cum sa-l obtin?", intreaba un cititor Ghiseulbancar.ro.

RASPUNS

Stimate domn,

Puteti obtine un credit fie mergand la o banca, fie online, pe site-ul unei banci, de pe telefonul mobil, laptop sau tableta. Sunt multe banci care acorda acum si credite online.

Termenul maxim de rambursare a unui credit de nevoi personale este 5 ani, insa va sfatuiesc sa nu alegeti perioada maxima, ci pe cea minima posibila, in functie de veniturile personale. Asta intrucat costul unui imprumut este cu atat mai mare cu cat perioada de rambursare este mai ridicata, din simplul motiv ca se plateste dobanda pe o perioada mai mare de timp.

Bancile cu cele mai mici dobanzi pentru un credit de nevoi personale sunt, in ordine: Banca Transilvania, Banca Romaneasca, BCR, Garanti BBVA, CEC Bank si ING Bank. (vezi aici topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la credite)

Bancile cu cele mai mici dobanzi pentru un credit ipotecar sunt, in ordine: CEC Bank, Banca Transilvania, BCR, Libra Bank, Banca Romaneasca, Garanti BBVA. (vezi aici topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea creditelor ipotecare)

Conditia principala pentru obtinerea unui imprumut este calitatea de angajat sau pensionar, precum si obtinerea altor tipuri de venituri periodice, precum cele din prefesiile liberale, dividende, chirii.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu obtinerea unui credit.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu