Credius m-a inselat: nu stiam de durata si costurile mari ale creditului. Ce pot sa fac?

"Bună ziua, și eu am fost înșelat de Credius ifn. Nu am fost informat ca durata creditului va fi de 60 luni. Am mai avut un credit la ei de 17 luni, am plătit dublu. Dar acum valoarea creditului de 4100 ajung să dau 14907.

Menționez că am fost personal sa ridic TV, am primit contractul în mână, nu am făcut nimic online, dar nu am semnat absolut nimic,nu e nici o stampila, ma informat doar cu rata lunară și atât. Plată anticipată pot face in 3 tranșe măcar? Nu am de unde da suma odată", se plange un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Daca ati fost inselat de Credius, nefiind informat adecvat cu privire la perioada de rambursare si la costurile foarte mari ale creditului, trebuie sa faceti o reclamatie.

Mentionati in reclamatie ca nici nu ati semnat contractul de credit, ceea ce inseamna ca acesta nu este valabil.

Costul creditului de la Credius este exagerat de mare: de la o valoare a creditului de 4.100 lei sa ajungeti sa platiti 14.907 lei? Adica de aproape 4 ori mai mult?!

Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui imprumut, poate depasi 1.000% la Credius (vezi foto), adica de 100 ori mai mare decat la un credit bancar, unde DAE este in jurul a 10% pe an.

Reclamatia catre Credius trebuie sa o faceti prin email, la adresa salut@credius.ro, prin telefon 0319005 sau pe site-ul credius.ro, prin completarea formularului de la acest link: https://www.credius.ro/contact.

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam!


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu