Clientii Tradeville vor putea tranzactiona in marja actiuni Fondul Proprietatea

Tradeville ofera clientilor sai posibilitatea de a tranzactiona in marja actiuni Fondul Proprietatea (FP), din prima zi a listarii, prin intermediul serviciului SMART, a anuntat compania de brokeraj duminica.

Astfel, din 25 ianuarie, clientii pot utiliza portofoliul actual de valori mobiliare pentru a accesa serviciul SMART in vederea tranzactionarii actiunilor FP. De asemenea, investitorii pot utiliza titlurile Fondului drept garantie pentru obtinerea unui imprumut in vederea tranzactionarii in marja a altor emitenti.

"SMART poate fi accesat pe baza portofoliului de valori mobiliare detinut initial de client la Tradeville, ce va fi utilizat ca garantie (colateral) in obtinerea unui imprumut acordat de Tradeville. Valorile mobiliare listate pe piata BVB, aflate in portofoliul clientului, sunt ponderate de catre Tradeville cu un coeficient stabilit in urma unei analize interne. Astfel, titlurile FP vor avea un coeficient de ponderare de 50% in prima zi de tranzactionare. Incepand cu cea de-a doua sedinta, aceste actiuni vor fi ponderate cu 70%", se spune in comunicat.
BankNews.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu