CEC Bank asigura platile internationale cu carduri ale TAROM

CEC Bank semnează un parteneriat cu TAROM, prin care vor fi asigurate servicii de acceptare la plată a cardurilor bancare emise sub siglele Visa și Mastercard, prin preluarea decontării tranzacțiilor card derulate pe piețele internaționale, realizată până în prezent printr-o bancă din afara României, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:
 
"Două branduri românești de tradiție au hotărât să își dea mâna pentru semnarea unui parteneriat pe zona tranzacțiilor cu carduri. Banca noastră este un jucător important, care sprijină economia reală și companiile românești, lucru pe care l-am dovedit deja prin cifre. Pentru noi este foarte important să susținem proiecte de impact, iar una dintre direcțiile principale și în cazul acestui parteneriat este contribuția la creșterea gradului de digitalizare a business-urilor”, a declarat Bogdan Neacșu, președintele CEC Bank. 

“TAROM este și va rămâne un deschizător de drumuri – a fost una dintre primele companii aeriene comerciale din lume, iar în prezent rămâne una dintre cele mai importante mărci românești, un simbol al României, o companie aeriană cu tradiție recunoscută în întreaga lume. TAROM este un partener de încredere al românilor și a dovedit acest lucru de-a lungul anilor. Serviciile companiei TAROM pe piețele externe sunt o prioritate pentru noi, în contextul în care România a devenit în ultimii ani un important hub turistic și de business. Prin urmare, am decis să facem tranziția de la o bancă internațională la una românească pentru decontarea tranzacțiilor internaționale. Echipele care au colaborat la implementarea acestui proiect merită toate aprecierile noastre, acesta fiind unul dintre proiectele cu care vrem să ne menținem la înălțime și să continuăm tradiția aviației românești”, a declarat Costin Iordache, CFO TAROM. 

CEC Bank va asigura pentru TAROM, în această etapă, decontarea tranzacțiilor internaționale de achiziționare prin carduri a biletelor de transport aerian cumpărate prin intermediul agențiilor de turism externe acreditate IATA.

Astfel, vor fi fluidizate procesele de decontare financiară ale companiei TAROM cu agențiile de turism acreditate IATA din rețeaua internațională de distribuție a transportatorului aerian național.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023.  

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online. 
 
Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro. 

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010. 
 
Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații, operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).
 
Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de compania TAROM pot fi obținute accesând site-ul www.tarom.ro sau apelând gratuit Serviciul Call Center la numărul de telefon 004 021 99 78.

 
 


Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu