Ce fac daca nu am inchis creditul ING refinantat la OTP Bank?

INTREBARE:

"Am un credit la ing in valoare de 52.000 lei pe care l am contractat cu ajutorul unui broker, eu aveam nevoie de inca 40-50000 lei dar a spus ca vom face o refinantare peste cateva luni. L am intrebat, pai nu iau banii cei de la banca direct? A zis sa stau linistit ca nu, ca e totul ok. Acum am facut refinantare la otp, am scos banii si la 2,3 saptamani am primit e mail de la otp , cel din poza.

E clar ca daca stiam ca nu e ok, nu ma bagam, ca sunt om serios, eu vreau sa mi platesc creditele, dar nu vreau sa ajung sa ma execute silit sau alte probleme. Banii nu ii mai am fiindca am platit ce aveam de plata. Imi puteti da un sfat?

Sa le raspund la mail sa le expun situatia? Sa merg la banca sa vbsc acolo? Eu am toata bunavointa sa achit, dar nu am toti banii sa le dau.

In cazul in care chiar vor sa faca asta o sa i dau si eu in judecata fiindca au angajati care baga oamenii in combinatii de genul si fac si plangere penala pt broker.

Multumesc frumos pt timpul acordat"

RASPUNS:

Va sfatuiesc sa luati legatura cu OTP Bank si sa le expuneti problema dumneavoastra, dat fiind ca sunteti de buna credinta iar brokerul de credite nu v-a informat in mod adecvat, intentionat sau nu, cu privire la inchiderea creditului ING refinantat la OTP Bank.

OTP Bank ar trebui sa gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemei, dat fiind ca este si vina bancii pentru ca v-a aprobat refinantarea inainte sa se asigure ca a fost inchis vechiul credit.

O solutie pentru rezolvarea problemei este semnarea unui angajament de plata, in vederea inchiderii vechiului credit refinantat sau obtinerea unui noi refinantari, cu suplimentarea sumei, astfel incat sa se acopere imprumutul vechi de la ING.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la OTP Bank.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu