Care sunt cele mai apreciate aplicatii de mobile banking?

George BCR, First Bank si ING Home Bank sunt cele mai apreciate aplicatii de mobile banking, conform evaluarilor din magazinele online de unde se pot descarca: Google Play pentru telefoane cu Adroid si App Store pentru divaisuri iPhone.

Notele primite de aplicatiile bancare variaza destul de mult: de la 1,90 in cazul Alpha Oline Banking la 4,80 pentru George BCR, pe scara pana la 5.

Media notelor este 3.66.

Medie de peste 4 au sase aplicatii bancare, in ordine: George BCR, First Bank, ING Home Bank, Raiffeisen Smart Mobile, Mobile Banking Unicredit si CEC Bank Mobile Banking.

Medie mica, sub 3, au doar trei aplicatii: Garanti BBVA Mobile (2.55), Alpha Online Banking (1.90) si, surprinzator, You BRD (2.25).

You BRD a avut o serie de probleme de functionare in ultima perioada, conform reclamatiilor primite de la cititori. Vezi aici un exemplu.

In App Store, unde YOU BRD are doar nota 2, o recenzie recenta a unui client BRD spune asa: „Aceasta este o glumă de „aplicație bancara”. Văd o mulțime de recenzii proaste - totuși au anulat cealaltă aplicație și acum aceasta (YOU) este singura care funcționează. Dar asta este o glumă - aplicația nu funcționează de fapt - cred că au rămas fără bani pentru dezvoltarea acesteia și noi suntem testerii. Bugs, bugs, bugs! Peste tot bug-uri!
Cel mai rău dintre toate este că nici măcar nu are toate funcționalitățile celeilalte aplicații. De exemplu - Nu poti adăuga instantaneu bani în contul tău de pe alt CARD și nu poti folosi aplicația pe post de „POS online” sau „plată online”... echipei de dezvoltare ar trebui să i se interzică să dezvolte orice altă aplicație.”


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu