BT Aegon si Grawe Pensions Services Broker de Pensii Private S.R.L. au fost sanctionate de CSSPP

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a sanctionat BT Aegon Fond de Pensii S.A., cu avertisment scris, pentru incalcarea prevederilor articolului 35 din Norma 25/2007 privind marketingul fondului de pensii administrat privat, cu modificarile si completarile ulterioare.

Se pare ca societatea BT Aegon nu a anuntat CSSPP in termen de 15 zile faptul ca unii agenti de matketing au incalcat prevederile legale.
Din acelasi motiv si societatea Grawe Pensions Broker de Pensii Private S.R.L. a primit un avertisment scris.

De asemenea, CSSPP a sanctionat cu retragerea avizului de agent de marketing, urmatoarele persoane, agenti de marketing ai Grawe Pensions Services Broker de Pensii Private S.R.L.: Tanescu Claudia Cristina (cod de inregistrare AMF-RO-2234916), Iancu Ioan (cod de inregistrare AMF-RO-2231895), Dana Gheroghita Magdalena (cod de inregistrare AMF-RO-1921334).

Agentii de marketing au primit aceste sanctiuni pentru semnarea actelor de aderare inainte de obtinerea avizului din partea C.S.S.P.P., fapte care au incalcat prevederile art. 6 alin. (1) din Norma 25/2007 privind marketingul fondului de pensii administrat privat, cu modificarile si completarile ulterioare.

Anamaria Iacomi

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu