Aplicatia YOU BRD are probleme de functionare

Aplicatia YOU BRD are probleme de functionare de cateva luni, conform reclamatiilor primite la Reclamatiibanci.ro si Bancherul.ro, si cum rezulta din recenziile de pe Google Play.

"Incerc sa activez aplicatia de 3 saptamani, am incercat prin ambele metode: am fost la banca si nu s a putut activa , aparea eroare tehnica , dar de asemenea, aceeasi eroare o primesc si in momentul in care incerc sa o activez singura cu fotografierea buletinului. Ma puteti ajuta va rog?" Vezi aici detalii

"Nu merge aplicatia you brd, e imposibil asa ceva, remediati problema. Din ce cauza nu merge aplicatia? De cateva luni am dezinstalat-o si am instalat-o din nou, am parcurs pasii dar degeaba, sa va fie rusine BRD ca noi platim pt aplicatie." Vezi aici detalii

"Cum pot sa instalez aplicația YouBRD pe un alt telefon, pentru că nu se poate finaliza actualizarea datelor. Îmi cere de doua ori fotografia cărții de identitate, prima data îmi permite, selfie îmi permite, completeaz datele, iar a doua oara nu mai este disponibil butonul de fotografiere. Rog suport pentru această problema." Vezi aici detalii

Ultimele recenzii de pe Google Play:

Noroc ca BRD nu e banca principala, altfel as fi schimbat-o

"Foarte greu de parcurs procesul de activare, o mulțime de bug-uri, fotografia cartii de identitate se face greu, nu există nicio opțiune de a reface fotografia sau de a reveni pentru a schimba lucrurile. Am încercat să-l activez pe iPad și procesul a fost mult mai ușor. 

În general, o experiență dezamăgitoare, am sentimentul că această versiune nu a trecut printr-o testare adecvată înainte de implementare. Mă bucur că aceasta nu este aplicația mea bancară principală, altfel mi-aș fi schimbat banca."

Erori dupa erori, nu merita incercata

"Nici măcar nu merită sa o incerci. Aplicația este defectuoasă, se mișcă lent și asta nu este nici măcar partea cea mai rea. Nu-ți poți schimba telefonul, pentru că vei fi obligat să mergi la biroul lor pentru a activa aplicația pe noul tău dispozitiv, pentru că au uitat să investească în a face această aplicație bancară utilizabilă și, în schimb, primesti doar erori după erori."

Se blocheaza 50% din timpul de utilizare

"Aplicația este plină de bug-uri. Se blocheaza în mod constant. 50% din timp după ce fac o plată și vreau să descarc OP se blochează. Alteori când vreau să transfer bani, scrie contul curent/de economii indisponibil și nu pot plăti nimic. În fiecare lună, trebuie să merg la bancă pentru a obține extrasul de cont, care încă nu este implementat în aplicație. Am fost un prost când l-am ascultat pe angajatul băncii sa obțin noua aplicație, nu merită. Vechea aplicație funcționa bine."

Aplicatia YOU BRD are un rating de 1,5 din 5 in App Store si 3 din 5 in Google Play.

YOU BRD a avut trei actualizari in ultima luna.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu