Am aflat ca am un proces cu Debt Collection Agency (B2Kapital). Ce trebuie sa fac?

"Simate domn Vasile Coman, va solicit ajutorul intr.o problema legata de firma Debit Collection Agenty LTD . Am primit in urma cu 7 zile o comunicare di care rezulta ca am un proces pe rol la Curtea de Apel Craiova pentru o datorie din 2013 neachitata la Provident .

Eu de 6 ani locuiesc in Germania , nu stiu daca au sosit si alte instiintari , dar acum vreau sa achit aceasta datorie . Va rog sa ma ajutati cu o informatie , un numar de telefon unde pot sa vorbesc pentru a rezolva aceasta problema pe cale amiabila . Va multumesc anticipat ! Cu respect", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Iata ce trebuie sa faceti, pentru a rezolvat problema cu firma de recuperare creante Debt Collection Agency (DCA), care a fuzionat cu B2Kapital:

Mai intai trebuie sa luati legatura cu firma, pentru a afla de ce sunteti executata silit abia acum si de ce nu ati primit notificari pana acum cu privire la plata restantelor la credit.

Datele de contact ale Debt Collection Agency sunt urmatoarele:
– telefon: 0372391790 sau 0372391773
– e-mail: office@collectionagency.ro.

Stabiliti cu Debt Collection Agency un acord amiabil pentru achitarea datoriei, in vederea renuntarii la executarea silita si la proces.

Daca nu primiti raspuns sau nu ajungeti la o intelegere cu Debt Collection Agency inainte de data procesului, prezentati-va la proces sau anuntati instanta, daca nu va puteti prezenta. 

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam.

 


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu