Internet banking

Clientii ING Bank pot efectua operatiuni bancare gratuit prin internet banking

Comisioanele percepute de ING Bank pentru operatiunile efectuate de clientii sai prin serviciul de internet banking (Home’Bank) sunt zero, potrivit informatiilor puse la dispozitie de oficialii bancii pentru GhiseulBancar.ro.

Peste 115.000 clienti ai BRD folosesc serviciul de internet banking

Serviciul de internet banking destinat persoanelor fizice al BRD, denumit BRD-NET are in prezent peste 115.000 de utilizatori, ceea ce reprezinta aproximativ 20% dintre utilizatorii de internet banking din Romania, au declarat pentru GhiseulBancar.ro reprezentantii bancii.

Credit Europe Bank percepe comisioane la tranzactiile on-line

Utilizarea internet bankingului de catre clientii bancilor le aduce institutiilor de credit economii substantiale in ce priveste cheltuielile cu personalul si cu transportul de numerar.

Raiffeisen Bank a lansat servicul de Internet banking pentru IMM

Raiffeisen Bank a lansat o noua versiune a aplicatiei sale de internet banking - Raiffeisen Online pentru persoane juridice. Noul serviciu aduce o serie de beneficii utilizatorilor sai cum ar fi economie de timp si reducerea costurilor, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

Piraeus Bank lanseaza serviciul de Internet banking

Piraeus Bank Romania lanseaza serviciul Piraeus Online Banking, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Piraeus Online Banking este destinat tuturor clientilor bancii, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de un mod simplu, rapid si sigur de efectuare a operatiunilor bancare, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseul bancar.

Studiu privind serviciile de e-banking

Un site (Ad Mission) a anuntat ca a realizat un „studiu de uzabilitate” (vezi documentul atasat) asupa serviciilor de e-banking oferite de cinci banci romanesti.

Practica standard ING de anti-phishing

ING depune toate eforturile necesare pentru a asigura confidentialitatea datelor clientilor sai si a tranzactiilor acestora, se arata intr-un articol publicat pe siteul ING Bank.

UniCredit isi atentioneaza clientii sa nu se lase furati on-line

In ultimul timp, o serie de banci mari au devenit tinta hotilor virtuali, care incearca sa fure, prin intermediul unor formulare trimise in numele bancilor, datele cardurilor sau conturilor clientilor acestora si sa utilizeze fraudulos sumele din conturi sau de pe carduri.

Piata de comert electronic s-a triplat in 2006

La nivel general piata romaneasca de comert electronic a crescut in 2006 de la un volum sub 2,5 millioane eur tranzactii in sistem 3-D Secure in primele sase luni pana la peste 7 milioane eur in perioada august-decembrie, se arata intr-un comunicat de presa al Gecad.

Platile online cu cardul, sub 15% din volumul comertului electronic

La nivel general piata romaneasca de comert electronic a crescut in 2006 de la un volum sub 2,5 millioane eur tranzactii in sistem 3-D Secure in primele sase luni pana la peste 7 milioane eur in perioada august-decembrie, se arata intr-un comunicat de presa al Gecad.