Diverse

Si minele se privatizeaza

In 2007, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana statul roman nu va mai acorda subventii sectorului minier. Minele nerentabile se vor inchide. Vorbim despre aproximativ 370 de localitati din 22 de judete care vor fi afectate din punct de vedere social si economic, potrivit datelor furnizate de Ministerul Economiei.

Ce modificari va aduce aderarea in domeniul impozitãrii

De la data aderarii, Romania va pune in aplicare masurile necesare pentru a se conforma dispozitiilor legilor-cadru europene si acelor regulamente europene care sunt obligatorii in domeniul impozitarii directe si indirecte.

BRD ofera premii si carduri gratis pentru elevi si studenti

BRD-Groupe Société Générale lanseaza, sub sloganul ,,Prietenii tai stiu ce-ai facut in vacanta?’’, o noua campanie promotionala, dedicata elevilor si studentilor din Romania, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Finantari cu dobanda redusa pentru someri si studenti

Studentii si somerii cu spirit de initiativa care doresc sa inceapa o mica afacere, precum siIMM-urile, asociatiile familiale sau persoanele fizice autorizate care infiinteaza noi locuri de munca pot obtine finantari cu dobanda mica (25% din dobanda de referinta a BNR).

Finantari nerambursabile pentru lucrari de infrastructura

In cadrul programului pentru dezvoltarea infrastructurii rurale, derulat prin intermediul Guvernului, un proiect poate sa primeasca finantare de minimum 40.000 lei noi si de maximum 4 milioane lei noi.

Ai card Banca Transilvania, poti castiga un Alfa Romeo

Banca Transilvania doreste sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai, dar si sa incurajeze utilizarea cardului pentru plata la comercianti, prin lansarea campaniei “Ai card de la Banca Transilvania, poti castiga un autoturism Alfa Romeo”, care se desfasoara in perioada 23 octombrie – 22 decembrie a.c., se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Tranzactii spot, forward si swap pe internet la BRD

Tranzactii spot, forward si swap pe internet la BRD

Bancpost infiinteaza centre de consultanta pentru firme

Bancpost infiinteaza centre de consultanta pentru firme

Banca Transilvania lanseazã primul produs de scontare 100%, adresat IMM-urilor

Banca Transilvania lanseazã primul produs de scontare 100%, adresat IMM-urilor

HVB Tiriac Bank a devenit a patra banca din Romania

Dupa OTP Bank si Raiffeisen Bank, iata ca o alta banca importanta, Bancpost, ofera de acum credite pentru locuinta in franci elvetieni (CHF). Avantajul