In cate rate se poate plati un telefon prin CREDEX de la Media Galaxy?

Buna ziua, as dori sa achizitionez un telefon mobil a carui valoare e intre 400 si 500 de lei in rate prin CREDEX de la magazinul Media Galaxy din Brasov. Intrebarea mea ar fi daca trebuie sa achit un avans, sau prima rata se plateste in luna urmatoare? Alta intrebare ar fi in cate rate poate fi platit? Multumesc!

In cate rate se poate plati un telefon prin CREDEX de la Media Galaxy?

Stimate domn,


Din prezentarea creditului online de pe site-ul Media Galaxy, furnizat prin CREDEX si TBI Credit, rezulta ca pentru obtinerea acestuia nu este nevoie de un avans si se acorda o perioada de gratie in primele trei luni, asadar primele trei rate se platesc in lunile urmatoare.


Creditele se pot obtine in maxim 60 de rate lunare.


Pe de alta parte, va avertizez ca acest tip de credit este foarte scump. Conform exemplului ilustrativ de pe site-ul Media Galaxy, pentru un credit de 500 de lei achitat in 12 rate, veti plati lunar o rata de 63 de lei, adica 756 lei in final. In plus, va trebui sa platiti o taxa de analiza de aproape 700 de lei, asadar in total  veti plati aproape 1.500 de lei.


Iata exemplul de pe site-ul Media Galaxy: "Pentru un credit acordat pentru achizitia de bunuri in valoare de 10.000 Ron, pe o perioada de 48 luni, taxa de analiza este de 692,75 Ron, rata dobanzii este de 31%, fixa pe toata durata contractului, rata lunara este de 391,25 Ron, valoarea totala platibila fiind de 18.779,85 Ron si DAE de 41,55%."


Va rog sa reveniti daca doriti si alte informatii au aveti nevoie de ajutorul meu.


Cu stima,


Vasile Coman


jurnalist la


Bancherul.ro


GhiseulBancar.ro


Reclamatiibanci.ro


0723292899

0 comentarii

Posteaza un comentariu