Cum obtin extras de cont al fratelui decedat?

Buna ziua.

In primul rand va multumesc pt amabilitatea de care dati dovada prin sfatul pe care mi l-ati dat pe 4 aprilie si de aceea revin cu detalii:

banca care refuza sa-mi ofere situatia financiara a fratelui decedat este BCR si RAIFFEISEN BANK, iar numele fratelui decedat este MOSCALU VIOREL nascut pe 09.09.1952, decedat pe 11.09.2012, Craiova.

Refuzul bancilor consta in faptul ca desi am dezbatut succesiunea cu cumnata mea (noi doua fiind singurele mostenitoare), in masa succesorala cumnata nu a declarat existenta banilor dorind dosirea lor.

Dar cand si-a dat seama ca nu poate opera fara acordul meu, m-a sunat sa-i cedez dreptul, eu am refuzat si de aceea doresc sa stiu depozitul fratelui pt a putea cere deschiderea unui supliment de mostenire, dar fara un extras de cont nu pot anexa o dovada la cererea de chemare in judecata.

In speranta ca nu m-am incurcat in explicatii astept sfatul dumneavoastra cu multumiri anticipate

extras de cont al fratelui decedat

Stimata doamna,


Dupa cum v-am recomandat anterior, va rog sa cereti functionarei de la banca motivul pentru care refuza sa va puna la dispozitie extrasul de cont al fratelui decedat, pe care-l mosteniti.


 


Functionara bancii trebuie sa va motiveze refuzul: poate fi vorba de o neconcordanta in acte, de o cerinta a instantei de judecata, la cererea altor mostenitori etc.


 


Daca nu va lamureste functionara, adresati o cerere in scris sucursalei bancii respective, pentru a va putea rezolva problema.


 


Nu ezitati sa ne contactati daca intampinati probleme in continuare, vrem sa va ajutam sa rezolvati problema.

0 comentarii

Posteaza un comentariu