Ce se intampla daca mai folosesc cardul refinantat?

Buna ziua. Am obtinut o refinantare la un credit de nevoi personale la BCR si am refinantat in acelasi contract si doua carduri de credit de la alte banci. Cei de la BCR mi-au spus sa le aduc inchiderea celor doua carduri . Ce se poate intampla daca mai folosesc 1 card pentru o perioada de maxim 3 luni , apoi o sa-l inchid? O sa platesc catre BCR ratele conform graficului fara intirziieri. Ce pot face cei de la BCR, avind in vedere starea in care este Romania acum, din cauza corona virusului? Deci eu o sa platesc ratele la creditul de refinantare dar vreau sa pastrez si cardul de credit de la alta banca, chiar daca a fost refinantat. In maxim 3 luni il inchid. Multumesc. Rog raspuns la adresa mea de email.

Ce se intampla daca mai folosesc cardul refinantat?

Stimate domn,


Nu se poate intampla nimic daca folositi in continuare cardul, iar BCR nu va someaza sa-i aduceti inchiderea. Daca BCR va trimite o notificare si va da un termen pentru aducerea adeverintei de inchidere, atunci va trebui sa inchideti cardul, pentru ca asa este corect: refinantarea s-a facut cu conditia inchiderii cardului, pentru ca acesta a fost luat in calculul gradului de indatorare al refinantarii.


Daca nu a fost luat in calcul la gradul de indatotare, adica daca ratele la creditul de refinantare si la card nu depasesc, impreuna 40% din venitul net, atunci puteti pastra si cardul, fara probleme.


Va rog sa reveniti la mine pentru informatii suplimentare sau daca apar probleme in relatia cu bancile.


Cu stima,


Vasile Coman


jurnalist


Ghiseulbancar.ro


0723292899


vasile.coman@ghiseulbancar.ro

1 comentarii

vdsv222
21-05-2021

Sports Toto Safety Playground Slot Site Toto Site Address Toto Boatman bebe40.com Sports Relay Drunken Driving Control Song Hye-kyo Sponsor Naro Call First Snow Russia Gas Pavilion Safety Playground Graph Food Splash Java Safety Park Verification Site Playtech
안전놀이터 토토
토토 주소
사설토토 사이트
파워볼게임 사이트
해외축구 리그 사이트

Posteaza un comentariu