CREDITE

Credit Ipotecar

Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Am un credit ipotecar de 150000, rata de 950 luat prin 2018 la ROBOR de 3,16 cu dobanda fixa pana in septembrie 2023, dupa, variabila. As dori sa stiu cum as putea recalculez la ROBOR-ul de astazi (7,79) pentru a imi face o idee cat ar fi rata astazi daca as avea dobanda variabila. Multumesc!

Lucrez de 4 luni in Olanda, as putea face un credit la ing?

Lucrez de 4 luni in olanda as putea face un credit la ing?

Credit

Buna muncesc in ungaria cum pot obtine un credit pe termen lung fara taxe

Se pot sterge datele negative din CRC ?

Buna ziua. Eu in anul 2018 am luat un credit la OTP pe firma de 20k de lei pe care nu am mai reusit sa il achit astfel a ramas suma de 4500 lei, prin urmare in 2020 au fost proprite conturile mele si implicit ale sotului trecut ca fidejisor. Situatia este rezolvata din sept 2020 (am achitat tot). Acum dorim sa accesam un credit ipotecar, mai exact sotul, ca nu a avut niuciun credit niciodata, dar este refuzat de…

amanare rate BCR

La ce banca gasesc cea mai mica dobanda la un credit?

Cum pot obtine un desfasurator de credit din 2007?

Cum pot obtine un desfasurator de credit neachitat din anul 2007 la banc post, in conditiile in care banc post a fost preluat de Banca Transilvania?

Pot sa iau credit ipotecar la o banca in Romania daca locuiesc in Germania?

Buna ziua , sunt cetatean roman, dar si cetatean german cu domiciliul in Germania si am varsta 68 de ani. Intrebarea mea este: pot sa iau un credit ipotecar de (50000Euro) la o banca din Romania pe o perioada de 5 ani avand veniturile din chirii si pensie (2000 Euro/luna) pe teritoriul Romaniei, conform declaratiei unice.

As dori o refinantare si sa raman cu o singura rata la CEC Bank si sunt in Biroul de credit

Mai pot scoate credit de la CEC Bank daca sunt in Biroul de credite? As dori sa raman cu o singura rata, as avea nevoie de 8000 de lei.

Imprumut

Am nevoie de un imprumut de 500, cum ar trebuii sa procedez?

Credit

Cum pot obtine un credit urgent de 50000 ron pt casa.lucrez de 6 luni si iau bani pe card la raifensen banc.2200net

As dori sa iau si eu un credit. Care sunt conditiile?

Bun? as dori sa iau si eu un credit. Care sunt conditiile?

Buna ziua

As dori sa va intreb ce acte imi trebuie pt un credit ipotecar din strainatate lucrez in Cipru.Va multumesc

Credit

Cum pot lua un credit, pe ce termen pot lua si cum sa-l obtin?

credit imobiliar

Buna ziua,pot accesa un credit imobiliar daca locuiesc cu famila in strainatate ?Mentionez ca detin o casa proprietate personala in Sibiu in valoare de aproximativ 100.000 de euro si doresc un credit ipotecar pentru achizitionarea unui apartament in constanta in valoare de maxim 50.000 de euro.Multumesc.

Credit imobiliar

Buna ziua.as dori sa accesez un credit ipotecar,de preferat prima casa doar ca locuinta pe care doresc sa o achizitionez este pe un teren concesionat de primarie dat ca ajutor tinerilor.casa nu este finisata,dar este intabulata.multumesc

Refinantare credit

Buna ziua, Am facut o refinantare a creditelor la o banca in data de 10.02.2020. Prin refinantare se inchid4 conturi de la banci si IFN-uri, inclusiv 2 carduri. Problema mea este ca unul dintre carduri nu l-am inchis pana in prezent, fapt pentru care banca ma ameninta cu executarea silita si poprirea pe cont a intregului credit, iar eu chiar daca am banii in contul cardului, nu pot face cererea de inchidere, pentru ca agentia bancara nu lucreaza pana in…

Cum pot sa aflu cand am facut un imprumut?

Am un imprumut la dumneavoastra si nu mai imi aduc mainte in ce an lam facut. puteti sa ma ajutati? multumesc

Varsta maxima credite pentru salariati

Buna ziua, Doresc sa refinantez 2 credite pe o perioada de 5 ani si mi sa spus de la 3 Banci ca numai pot face acest lucru decat pana la implinirea varstei de 63 de ani, adica numai 37 de luni, ceea ce nu ma ajuta. Exista o conditionare oficiala a limitei de varsta pentru salariatii care vor credite? Cautand la diverse banci limita max este de 65-70 ani. Va multumesc!

Imprumut imobiliar

Buna seara.as avea nevoie de un imprumut de 200.000lei pt a cumpara un apartament.lucrez in strainatate cu contract de munca.problema este ca salarul este de 900e dar pe contract este trecut 559e.si fara fluturas.as putea face imprumutul ?daca da unde si care sant conditiile?

Imprumut imobiliar

Buna seara.as avea nevoie de un imprumut de 200.000lei pt a cumpara un apartament.lucrez in strainatate cu contract de munca.problema este ca salarul este de 900e dar pe contract este trecut 559e.si fara fluturas.as putea face imprumutul ?daca da unde si care sant conditiile?