CREDITE

HVB Bank extinde durata Creditului Personal la 5 ani

VB Bank a anuntat ca va extinde durata Creditului Personal de la 3 la 5 ani, doua dintre cele mai importante beneficii ale acestui produs comunicate de HVB Bank fiind flexibilitatea si libertatea alegerii.

Banca Romaneasca lanseaza creditul pentru nevoi personale

Creditul pentru nevoi personale oferit de Banca Romaneasca permite beneficiarilor sai achizitia oricarui tip de bunuri sau servicii, fara a fi necesara justificarea destinatiei creditului, se arata intr-un comunicat al bancii.

CEC scade dobanda la credite

Casa de Economii si Consemnatiuni va reduce dobanda la unele dintre creditele oferite persoanelor fizice si juridice, incepand cu 1 octombrie, se arata intr-un comunicat al bancii.

UniCredit lanseaza creditul ipotecar ºi imobiliar

Banca UniCredit Romania ofera credite ipotecare si imobiliare, doua noi produse adresate persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Aceste produse pot fi obtinute de la orice sucursala a bancii, atat din Bucuresti, cat si din tara si ofera persoanelor fizice posibilitatea de a achizitiona bunuri imobiliare (apartamente, case si terenurile aferente, daca este cazul).

Volksbank finanteaza importurile din Italia

Volksbank anunta, printr-un comunicat de presa, lansarea unui produs adresat companiilor referitor la FINANTAREA IMPORTURILOR DIN ITALIA.

Bancile cer avans prea mare la creditele ipotecare

Avansul cerut de banci pentru contractarea unui credit imobiliar este prea mare, de aceea multa lume nu-si poate permite un astfel de credit, iar sumele care pot fi imprumutate sunt prea mici, sustine reprezentantul unei case de avocatura.

O noua tendinta: credite imobiliare pentru firme

Tendintele arata o crestere a creditului imobiliar, precum si alinierea la tendintele europene, care presupune expansiunea semnificativa a creditelor de acest tip catre persoanele juridice, a declarat directorul Directiei de reglementare si automatizare din Banca Nationala a Romaniei, Petre Tulin, citat de presa. „De asemenea, cresterea rolului investitorilor institutionali va promova lichiditatea pe piata secundara a titlurilor ipotecare", a adaugat el.

Credite Eximbank pentru IMM-urile exportatoare

Credite pentru IMM prin BRD

Banca Europeana de Investitii (BEI) a acordat BRD-Groupe Societe Generale un imprumut de 34 milioane de euro pentru finantarea proiectelor derulate de intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Romania.

Creditele in valuta, preferate si in iulie

Creditele in valuta acordate de banci populatiei au crescut in luna iulie cu 6,7 procente, fata de o majorare cu doar 1,4% a imprumuturilor in lei.