CREDITE

Cum ne pacaleste ABN Amro cu dobanzi mici la credite

De cele mai multe ori, ceea ce primim de fapt in campaniile promotionale ale unor banci este doar... fum. Concurenta pe piata creditelor pentru nevoi personale solicita jucatorilor o atitudine proactiva, care sa le ofere o pozitie stabila pe piata, dar si in „mintea” consumatorilor.

Ce banca aleg pentru un credit de nevoi personale: Alpha Bank, Piraeus Bank sau Banca Transilvania?

Pentru ca cititorii nostri sa poata alege dintre creditele de nevoi personale fara garantii de la Alpha Bank, Piraeus Bank si Banca Transilvania, am realizat o comparatie intre trasaturile acestora, punctand avantajele si dezavantajele fiecaruia.

Dexia Kommunalkredit Bank AG si Primaria Municipiului Oradea semneaza un contract de credit in valoare de 26,35 milioane EUR

Vicepresedintele Dexia Kommunalkredit Bank AG (Dexia-Kom) - Pascal Becker si Primarul Municipiului Oradea, Mihai Groza, semneaza astazi un contract de credit in valoare totala de 26.350.000 EUR, se arata intr-un comunicat al bancii.

Riscul valutar in cazul creditelor in euro pe termen lung nu este real, spune Misu Negritoiu

Riscul valutar invocat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in cazul creditelor in valuta nu este unul real, in privinta creditelor pe termen mediu si lung, cum sunt creditele

Creditul ipotecar - cel mai cautat produs bancar

Publicatia on-line specializata in promovarea produselor si serviciilor bancare, GhiseulBancar.ro, a realizat printre cititorii sai un sondaj privind produsul bancar preferat de catre acestia. Dintre cele peste 1.000 de voturi, 30,15% au considerat ca serviciul bancar care ii intereseaza cel mai mult este creditul ipotecar.

Isarescu: Bancile vor incepe sa finanteze si proiectele din agricultura

Bancile romanesti vor incepe sa finanteze si proiectele din agricultura in urmatorii ani, dar deocamata inca mizeaza pe creditrele de consum si pe cele imobiliare care vor ajunge la saturatie cam in unu-doi ani, a estimat joi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.

Dobanda fixa la credite a revenit in atentie. Este insa avantajoasa?

Criza creditelor ipotecare din Statele Unite, la care s-a adaugat majorarea dobanzilor in lei si devalorizarea puternica a leului a semanat panica printre beneficiarii de credite. In urma decantarii turbulentelor financiare si observand evolutia dobanzilor practicate de banci, am ajuns la concluzia ca banca

ING majoreaza dobanda la creditul de nevoi personale, la 14,95%

Trendul de crestere a dobanzilor a fost initiat, inca de anul trecut, de catre bancile din Europa Centrala si de Est, care au agreat majorarea dobanzii de politica monetara.

Cetelem lanseaza creditul prin internet

Cetelem, compania numarul 1 in furnizarea de credite de consum in Europa Continentala, anunta lansarea oficiala in Romania a C-net, creditul de nevoi personale prin internet cu aprobare si transmitere contract online, se arata intr-un comunicat al companiei.

La Raiffeisen se poate modifica in fiecare an tipul de dobanda la credite: fixa sau variabila

Raiffeisen Bank a lansat in februarie o noua politica de preturi pentru creditele garantate cu ipoteca – Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral (de refinantare). Oferta este valabila pentru creditele acordate de Raiffeisen Bank incepand cu 1 februarie 2008, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.