BANCI

Cãtãlin Pârvu va conduce divizia de Retail si Operaþiuni a Piraeus Bank

Raiffeisenbank Ucraina a fost vanduta catre OTP Bank

Banca Transilvania ofera "CONTUL DE BUSINESS” pentru companiile mari

BCR lanseaza cardul de debit destinat IMM-urilor

Mai multe rate pentru cumparaturile prin CardFinans Avantaj

Administratorii de fonduri de pensii private se lasa asteptati

Cum ne platim facturile fara stres

Plata facturilor, fie ca sunt catre furnizorii de utilitati sau catre cei de servicii de telefonie implica mari batai de cap. E nevoie de multa rabdare pentru ca, nu stiu cum se intampla, dar in ziua in care platesti o factura, multi alti concetateni s-au gandi si ei la acelasi lucru. Evident, nu oamenii sunt vinovati pentru ca doresc sa-si achite facturile, ci spatiile minuscule, improprii pentru astfel de operatiuni (Oare la ce s-au gandit cei care le-au construit?) ghiseele putine, functionarii putin amabili. Plata facturilor, fie ca sunt catre furnizorii de utilitati sau catre cei de servicii de telefonie implica mari batai de cap.

Generali a platit cu 30% mai multe daune

KFS poate prelua TBI Leasing

Consiliul Concurentei a emis o decizie de neobiectiune in cazul operatiunii de concentrare economica realizata de catre Kardan NV prin preluarea controlui unic asupra companiei Kardan Financial Services BV si indirect asupra TBI Leasing S.A., TBI Credit S.A. si TBI Insurance Agent de Asigurare S.R.L, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Si Asirom are probleme financiare

Compania de asigurare Asirom a fost plasata sub procedura de redresare financiara de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), printr-o decizie luata in urma cu doua saptamani, dar tinuta secreta intre timp, scrie Ziarul Financiar.