BANCI

Raiffeisen si Impact pot controla Imobilia Credit IFN

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre societatile Raiffeisen Bank SA si Impact Developer & Contractor SA prin dobandirea controlului in comun asupra Imobilia Credit IFN SA, se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Concurentei.

ING Life Insurance angajeaza Product Manager

ING Life Insurance, liderul pietei de asigurari din Romania, angajeaza Product Manager, se arata in anuntul companiei:

Raportul de privatizare a BCR a fost declasificat

Vanzarea pachetului majoritar de actiuni BCR catre Erste Bank, reprezentand 61,8825% din capitalul social, pentru suma de 3,75 miliarde euro, reprezinta cea mai mare tranzactie tip achizitii si fuziuni in sectorul bancar din Europa Centrala si de Est. Presedintele Comisiei de privatizare a BCR, Sebastian Vladescu, a prezentat astazi, in sedinta de Guvern, Raportul final referitor la incheierea ultimei etape de privatizare a Bancii Comerciale Romane. Raportul a fost declasificat la solicitarea primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

OTP Bank isi consolideaza pozitia in Ucraina

Oferta „12 rate, 0% dobanda” de la Altex mai are putin de trait

Creditul “12 rate, 0% dobanda” , lansat de Altex pentru o anumita gama de produse, mai traieste pana la 26 noiembrie pentru clientii interesati de produsele electrocasnice (masini de spalat, frigidere, aragazuri, hote, cuptoare cu microunde) si pana la 3 decembrie pentru solicitantii produselor multimedia (laptop-uri, calculatoare, camere foto si video, telefoane mobile).

Finansbank lanseaza un credit de investitii pentru IMM-uri

Finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei FINANSBANK pe piata bancara romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Creditul punte deschide drumul spre o casa noua

Multi dintre cei care detin deja o locuinta in proprietate personala isi fac planuri pentru achizitionarea alteia. Fiecare viseaza la o locuinta mai spatioasa,

Emisiunea de obligatiuni a BCR, suprasubscrisa

Emisiunea de obligatiuni lansata de Banca Comerciala Romana (BCR) a fost suprasubscrisa, banca atragand 242,8 milioane lei (69,181 milioane euro) in cadrul unei oferte derulate, in perioada 8-21 noiembrie, pe piata interna de capital prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

In Viena s-a infiintat banca saracilor

Salonul Denta la Romexpo

In perioada 22–25 noiembrie, Complexul Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti organizeaza si gazduieste cea de-a XVI-a editie a expozitiei internationale de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice de uz stomatologic, precum si produse pentru igiena orala, DENTA, se arata intr-un comunicat de presa al Romexpo.