Tag: Misu Negritoiu

Carpatica vinde asigurari RCA la pret de dumping, inca o data mai mic decat Allianz

Atunci cand o banca practica preturi de dumping, mai ales in cazul dobanzilor la depozite, pentru a atrage cat mai multi clienti, autoritatea de supraveghere, BNR, ia imediat masuri impotriva sa, care uneori au mers pana la destituirea sefului bancii. De ce? Din simplul motiv ca banca risca in viitor sa ramana fara resurse pentru a da inapoi banii deponentilor.

Misu Negritoiu, seful ASF, ne linisteste: Omniasig nu are probleme de lichiditate sau solvabilitate, iar cei care au asigurari de locuinte nu vor avea de suferit

 

Misu Negritoiu, noul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), a tinut sa asigure astazi publicul ca firma de asigurari Omniasig, din grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) nu are probleme de solvabilitate sau lichiditate ca efect al declansarii unei anchete penale de catre procurori.

 

 

Misu Negritoiu isi propune sa ajunga cu ASF la nivelul de profesionalism si respect al BNR

Misu Negritoiu, noul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), a declarat, cu putin timp in urma, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi propune „sa ajungem, candva, la nivelul de respect si profesionalism al BNR”. ASF a suferit recent o puternica lovitura de credibilitate dupa ce fostul sau presedinte, Radu Rusanu, a fost arestat pentru fapte de coruptie, in cazul Carpatica Asig.

Misu Negritoiu: Nu am plecat de la ING din cauza problemei cu Iranul, iar BNR stie asta

Misu Negritoiu, fostul director general al ING Bank Romania, propus pentru preluarea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), spune ca nu a plecat in 2012 de la conducerea bancii din cauza sanctiunilor impuse de SUA bancii olandeze pentru efectuarea unor operatiuni ilegale prin sucursala din Romania, dupa cum suspecteaza presa. El mentioneaza ca directia de Supraveghere din cadrul BNR poate sa confirme acest lucru.