Tag: Bucuresti

Garanti Bank finanteaza Sunflower Grand Apartments cu 6 millioane de euro

Garanti Bank anunta ca a acordat un credit de 6 milioane euro companiei General Concrete Land Development, pentru finanțarea proiectului rezidențial Sunflower Grand Apartments, din București. Finanțarea a fost acordată pe o perioadă de trei ani.

Garanti Bank a deschis doua noi agentii in Bucuresti, in cartierele Aviatiei si Victoriei

Garanti Bank a anuntat deschiderea a două noi agenții în București, în Aviației și Victoriei, două dintre cele mai importante zone de business din Capitală. Aceasta sunt a 83-a și, respectiv, a 84-a agenție Garanti Bank din țară.

Garanti Bank a deschis cea de-a 80-a agentie, in Bucuresti. Banca isi majoreaza reteaua cu inca 5 unitati in acest an

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, anunta deschiderea celei de-a 80-a agenție din țară, în zona Baba Novac din București.

Garanti Bank finanteaza constructia unei cladiri de birouri si spatii comerciale cu arhitectura istorica in centrul Bucurestiului

Garanti Bank anunta ca a semnat un acord de finanțare cu FF Group Romania (fostă Elmec România) pentru investiția în recondiționarea unei clădiri istorice aflată într-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucureștiului, strada Ion Câmpineanu. Proiectul imobiliar va consta în transformarea clădirii într-un centru modern de retail și birouri, cu o suprafață de 5.000 mp.