Valoarea platilor cu cardurile Bonus Card emise de Garanti Bank au crescut cu 10% in perioada dinaintea Pastelui

Posesorii cardurilor de credit Bonus Card emise de Garanti Bank au cheltuit cu 10% mai mult anul acesta în săptămâna dinaintea Paștelui, decât anul trecut, volumul total al tranzacțiilor urcând la 6,46 milioane lei, de la 5,9 milioane lei, anunta banca.

Peste 15.000 clienți Garanti Bank și-au folosit cardurile de credit în perioada 6-12 aprilie, față de 13.500 în săptămâna 14-20 aprilie 2014.

Mai mult, și numărul total de tranzacții a înregistrat o creștere de 16%.

În medie, un client Garanti Bank a efectuat aproximativ trei tranzacții cu cardul în săptămâna dinainta Paștelui, în valoare totală de aproximativ 418 lei.

Posesorii de Bonus Card și-au folosit cardurile de credit pentru cumpărături în magazine alimentare și pentru achiziționarea de electronice. 66% dintre aceste sume au reprezentat plăți integrale, în timp ce 34% au fost cumpărături în rate fără dobândă.

Bonus Card este un produs bancar complex, care eficientizează timpul clienților Garanti Bank și le creează o experiență completă și plăcută. Ne bucurăm că tot mai mule persoane au un apetit ridicat pentru acest instrument de plată, mai ales în perioada sărbătorilor și vacanțelor, când tind să facă mai multe cumpărături. Vom continua strategia de dezvoltare a Bonus Card, să ne loializăm clienții și să le oferim cât mai multe beneficii și avantaje atunci când îl folosesc, oricând și de oriunde ar avea nevoie”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

Bonus Card este un produs unic în România, fiind unul dintre cele mai complexe instrumente de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în țară cât și în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card.

De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu