UniCredit lanseaza creditul ipotecar ºi imobiliar

Creditele ipotecare si imobiliare oferite de UniCredit Romania se pot acorda atat in lei, cat si in valuta (euro sau dolari). Valoarea imprumutului variaza intre 150 milioane lei si 10 miliarde lei, respectiv 5.000 euro sau dolari si 250.000 euro sau dolari. Plafonul creditului se stabileste in functie de solicitarea clientului si de posibilitatile sale de rambursare pentru care se iau in considerare si veniturile membrilor de familie ai clientului.



Venitul lunar net minim pe familie pentru obtinerea unui credit imobiliar sau ipotecar este de 10 milioane de lei sau echivalent in valuta. Pentru determinarea capacitatii de rambursare lunara, banca UniCredit Romania accepta o varietate larga de venituri (din salariu, din chirii, din profesii liberale si drepturi de autor, precum si alte venituri viitoare si permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative).



Contributia proprie a solicitantului este de minimum 25% din valoarea imobilului achizitionat. Perioada de rambursare a creditelor este de maxim 20 de ani. Sistemul de garantare adoptat de banca UniCredit Romania este flexibil si poate include ipoteca pe imobilul finantat (in cazul creditului ipotecar), respectiv ipoteca pe un alt imobil (pentru creditului imobiliar) si garanti personali in ambele cazuri.



Asigurarea de viata oferita gratuit clientului, asistenta oferita de propriul consultant bancar (“Personal Banker”) pe tot parcursul procesului de acordare a creditului si ulterior, precum si posibilitatea rambursarii anticipate a creditului sunt doar cateva dintre avantajele creditelor ipotecare si ale celor imobiliare oferite de banca UniCredit Romania.



“Banca UniCredit Romania continua strategia de crestere organica pe piata romaneasca si isi completeaza oferta cu un produs de creditare competitiv care raspunde cerintelor pietei. Calitatea noului produs este garantata si de experienta actionarului majoritar, grupul UniCredit, atat in Italia unde a infiintat o banca specializata pe credite ipotecare, cat si in Europa Centrala si de Est, unde este printre liderii pietei pe acest segment”, a declarat Murat Mentes, directorul Departamentului de Retail al bancii UniCredit Romania.



Capitalul social UniCredit Romania va fi majorat cu 30 milioane euro pana la peste 2.100 miliarde lei, iar la sfarsitul primului semestru din 2004 banca avea active totale de peste 10.250 miliarde lei, in crestere cu 100% fata de perioada similara din 2003. De altfel, numarul de clienti ai bancii a crescut in primele 6 luni ale acestui an tot cu 100% comparativ cu aceeasi data din 2003.



Actionarul majoritar al bancii UniCredit Romania este grupul UniCredit, cel mai mare grup bancar din Italia din punct de vedere al capitalizarii bursiere si unul din primele grupuri bancare din Europa din punct de vedere al eficientei si profitabilitatii, avand un total al activelor de peste 245 miliarde EURO in martie 2004. Grupul UniCredit cumuleaza o retea de peste 4.500 de sucursale si peste 70.000 de angajati in intreaga lume, se mai precizeaza in comunicatul bancii.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu