Transferurile de bani instant la CEC Bank, prin Transfer Rapid, se pot face acum si din tara, nu doar din strainatate

CEC Bank si Transfer Rapid anunta extinderea la nivel national a serviciului de transfer de bani utilizat cu succes de peste 1,2 milioane de romani din strainatate, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Noul serviciu de transfer national de bani, disponibil in peste 1.000 de unitati CEC Bank din intreaga tara, se adreseaza atat clientilor, cat si non-clientilor bancii. Se pot transfera instant sume de bani in lei si in euro, prin depunere de numerar la oricare unitate CEC Bank. Sumele de bani trimise pot fi ridicate de catre beneficiari in oricare unitate CEC Bank sau prin intermediul retelei de bancomate a bancii, disponibila 24/7.

"Prin lansarea serviciului de transfer national de bani ne dorim sa extindem portofoliul de produse si servicii CEC Bank, oferind tuturor romanilor, din tara sau de peste hotare, o solutie de transfer rapida, sigura si accesibila", a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Serviciul Transfer Rapid (www.transferrapid.com), sigur si avantajos, foloseste o tehnologie financiara unica, usor de utilizat, ce asigura transferul de bani atat pe teritoriul Romaniei, cat si dinspre orice tara europeana catre Romania. Serviciul a fost premiat de catre Comisia Europeana prin Certificat de Excelenta, pentru retragerea remitentelor de la ATM.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu