Toate bancomatele Raiffeisen Bank au trecut la leul nou

De asemenea, banca intentioneaza ca in urmatoarele sase luni sa schimbe structura cupiurilor eliberate de ATM-urile sale prin introducerea bancnotei de 100 de lei. Astfel bancomatele Raiffeisen Bank vor elibera numerarul in trei cupiuri: de 100, 50 si10 lei.

“Raiffeisen Bank a hotarat ca procesul de convertire a bancomatelor sale la leul nou sa tina cont de masa de moneda noua aflata in circulatie, in asa fel incat clientii sai sa nu fie afectati. Tinand cont permanent de cantitatea de bancnote noi pusa in circulatie de BNR, am reusit sa incheiem acest proces fara nici un fel de disfunctionalitati in eliberarea de numerar", a declarat Iulian Dascalescu, Manager tranzactii numerar la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,2 milioane de carduri de debit active [i peste 160.000 de carduri de credit. Posesorii de carduri Raiffeisen Bank au la dispozitie, non-stop, numarul de telefon: 021/323.95.42. Informatii suplimentare despre incheierea procesului de denominare a monedei nationale si a planului de migrare a ATM-urilor la leul nou se pot obtine prin serviciul Raiffeisen Direct - 0800.802.02.02 (telefon gratuit) sau pe site: www.raiffeisen.ro.

La ghiseele Raiffeisen Bank platile in moneda nationala se efectueaza, cu mici exceptii, exclusiv in lei noi. In schimb, incasarile contin ambele emisiuni monetare, iar o treime din stocurile de numerar ale bancii sunt inca denominate in vechea moneda. Sumele colectate de banca in vechea moneda sunt directionate catre Banca Nationala a Romaniei, in vederea sprijinirii finalizarii procesului de denominare, prevazuta la 1 ianuarie 2007. Dupa aceasta data, leii vechi vor putea fi preschimbati pe termen nelimitat.

* * * *

Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de produse si servicii pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. In prezent, banca are aproape 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 IMM-uri) si peste 4.700 corpora]ii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 250 unitati, 850 de ATM-uri si peste 6.500 de POS-uri.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu