Sunt dispuse firmele de leasing sa reesaloneze ratele?

Din cauza dificultatilor prin care trec firmele si personale fizice pe perioada crizei, tot mai multi clienti sunt nevoiti sa solicite firmelor de leasing reesalonarea contractelor pentru a putea plati rate mai mici. Sunt dispuse firmele de leasing sa reesaloneze ratele? Cu siguranta ca da, pentru ca altfel ar avea de pierdut, atat ele cat si clientii lor.

Refinantare BCR Leasing

"Cum as putea refinanta pentru a plati o rata injumatatita un contract de leasing la BCR sau amanarea platii pe 5 luni pana la redresarea financiara a firmei?", ne intreaba un cititor.

Faceti aceasta cerere de refinantare la BCR Leasing, invocand motivele pentru care este necesara restructurarea. Fiecare companie de leasing are propriile conditii de reesalonare a finantarilor, asa incat nu este rau sa apelati la mai multe firme de leasing, pentru a alege cea mai buna varianta.

Micsorarea ratelor la leasing la UniCredit Tiriac

"Am un lesing la Unicredit Tiriac si datorita diminuarii salariale doresc o micsorare a ratelor lunare sau chiar amanarea platii acestora. Este posibil?", intreaba al cititor.

Este posibil. Cu conditia sa dovediti faptul ca veniturile s-au diminuat iar in continuare sunteti dispus sa achitati rate mai mici, pe o perioada mai lunga. De asemnea, si compania de leasing va trebui sa fie de acord cu restructurarea finantarii.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu