Romstal Leasing intra pe segmentul finantarilor destinate marilor companii

Romstal Leasing IFN, membru al KBC Lease Group, a decis sa dezvolte solutii de finantare pe segmentul de piata corporate, destinate marilor companii, iar noua abordare presupune structuri mai complexe de finantare si vizeaza active cu valori de peste 500.000 euro, a anuntat compania duminica.

Unul dintre proiectele de mari dimensiuni la care a participat Romstal Leasing a fost finalizat in luna octombrie de Satu Mare Park Development (SMPD), parte a grupului Belgian Willemen Groep. Investitia a vizat constructia unei fabrici de productie de structuri metalice din otel pentru constructii industriale, cu o capacitate de 2,500 tone/luna.

"In acest proiect, Romstal Leasing a refinantat costurile de achizitie a liniilor si echipamentelor de productie prin intermediul unei tranzactii de sale&lease back in valoare de 1.200.000 euro. Fabrica este amplasata strategic in comuna Acas din judetul Satu-Mare, la 20 de km de Satu Mare si in vecinatatea granitelor cu Ungaria si Ucraina", se arata in comunicat.
BankNews.ro

Alte stiri

1 comentarii

Gaga
8 Mar 2011

O sa se relanseze peste 100 de ani. Nu ii mai apuca sfarsitul anului

Posteaza un comentariu