RCA Omniasig pentru masinile penitenciarelor

Compania OMNIASIG Vienna Insurance Group a câștigat licitația organizată de ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ A PENITENCIARELOR din cadrul Ministerului de Justiție pentru asigurarea răspunderii civile obligatorii auto (RCA) pentru parcul auto al Bazei de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații.

Parcul auto asigurat include: 42 autoturisme, 60 autovehicule de transport persoane, 8 autoutilitare și 3 semiremorci. Prima plătită pentru asigurarea acestor autovehicule este de 78.216 lei.

Este prima dată când OMNIASIG asigură acest parc auto, astfel încât putem demonstra încă o dată prin obținerea acestui cont că suntem o companie de încredere care are capacitatea și puterea de a oferi servicii complete unor instituții importante ale țării.

OMNIASIG activează pe piața asigurărilor din România din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite înregistrate că se poate ridica la standardele internaționale ale grupului austriac. ÃŽn prezent, OMNIASIG ocupă locul al doilea pe piața asigurărilor generale din România, cu o cotă de piață de 15,70%, iar Vienna Insurance Group deține prima poziție pe piața asigurărilor din această țară.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurări lideri în Europa Centrală și de Est, listat la Bursă și cu sediul central în Viena. ÃŽn afara pieței locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activă, prin filiale și grupuri de asigurări, în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croația, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina și Belarus. De asemenea, are sucursale și în Italia și Slovenia.

Pe piața din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung și Sparkassen Versicherung.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu