Raiffeisen Bank inchide toate ghiseele: persoanele fizice vor putea face operatiuni doar cu cardul sau online

Raiffeisen Bank va elimina, din 1 februarie 2022, operatiunile cu numerar la ghisee pentru persoane fizice, care-si vor putea utiliza conturile bancare pentru retrageri/depuneri de numerar sau plati doar prin intermediul cardurilor.

"Orice operațiune de retragere de numerar din conturile curente, inclusiv pentru utilizarea în numerar a creditelor contractate de la Bancă, va putea fi efectuată de la orice bancomat, doar de către clienții care dețin un card, emis de Raiffeisen Bank România.

De asemenea, operațiunile de depunere de numerar în conturile curente, inclusiv pentru alimentarea cu numerar a contului curent în vederea rambursării ratelor la creditele în LEI și EURO contractate de la bancă, va fi posibilă numai la terminalele multifuncționale (MFM) ale Băncii de către clienții care dețin un card emis de Raiffeisen Bank România.

În mod excepțional, clienții care au în derulare credite în valutele EURO, CHF sau USD vor putea alimenta conturile curente în vederea rambursării ratelor aferente creditelor contractate prin depunerea de numerar, la ghișeele anumitor agenții ale băncii", a anuntat Raiffeisen Bank.

Raiffeisen devine astfel a doua mare banca din Romania, dupa ING Bank, care devine o banca fara casierii, de tip self-bank.

O alta banca mica, Procredit Bank, a renuntat la casierii.

Raiffeisen Bank are 300 de agentii, 2,2 milioane de clienti, 720 de ATM-uri, 400 de MFM-uri si peste 24.300 de POS-uri.

Vezi aici Notificarea Raiffeisen privind eliminarea operatiunilor cu numerar din 1 februarie 2022


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu