Provident a acordat imprumuturi unui numar de 535.000 de clienti in Romania si Ungaria

Eduard Gongonie

Provident Financial România anunță numirea lui Eduard Gongonie în funcția de Director Regional de Marketing, responsabil de coordonarea echipelor de marketing din România și Ungaria, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai mentioneaza urmatoarele: 

Eduard, 44 de ani, are o experiență de mai bine de 20 de ani în coordonarea unor echipe de succes ale unor companii multinaționale de top, precum Nestle și Unilever, dar și realizări deosebite în domeniul construirii de brand și dezvoltării portofoliului de clienți în mai multe țări din Europa Centrală și de Est.

În noul său rol, Eduard va avea ca principale obiective consolidarea brandului și a portofoliului de clienți printr-o strategie unitară care să țină cont de sinergiile echipelor din cele două țări și să maximizeze astfel investițiile de marketing țări.

IPF, compania mamă a PFR, avea la finalul primului semestru al acestui an un portofoliu de 535.000 de clienți în România și Ungaria. Volumul creditelor acordate în aceeași perioadă în cele două țări a fost de peste 130 de milioane de lire sterline.

"Sunt încântat să mă alătur echipei Provident România și grupului IPF, una dintre cele mai puternice companii listate la Bursa de la Londra și un brand curajos și creativ, care a primit recunoaștere locală și internațională pentru campaniile sale, inclusiv distincția de Superbrand în ambele țări. Este o provocare pe care am acceptat-o cu responsabilitate și sunt convins că alături de profesioniștii din cadrul companiei vom reuși să consolidăm brandul Provident și să menținem poziția de lider pe care o avem în acest moment”, a declarat Eduard Gongonie, noul Director Regional de Marketing al Provident.

Potrivit datelor financiare din primul semestru al acestui an, grupul IPF a înregistrat un profit înainte de impozitare de 43 de milioane de lire sterline, o creștere de 10 milioane în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Volumul de credite acordate a înregistrat, de asemenea, o creștere sustenabilă cu 10% în prima jumătate a anului 2017 față de primul semestru din 2016. 

Despre Provident Financial România

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa.

Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum și în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaționale listate la Bursa din Londra.

Din 2006, Provident a investit în România aproape 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 80 de milioane de euro. Începând cu 2016, compania a devenit cel mai mare angajator britanic din România, cu aproape 3.000 de angajați și este unul dintre cei mai mari angajatori din țara noastră.

Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum aproape 1 milion de euro.


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu