Program ABN AMRO Valori europene pentru studentii de la ASE

O noutate absoluta a acestei editii o reprezinta faptul ca, incepand cu acest an, Programul ABN AMRO Valori Europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare este in programa de invatamant , iar studentii pot primi un numar de credite transferabile, in urma participarii la curs si a promovarii examenului de evaluare.

La cea de-a patra editie a Programului ABN AMRO Valori europene s-au inscris aproximativ 45 de studenti ai Academiei de ÂȘtiinte Economice din Bucuresti. Prin continuarea acestui amplu program, ABN AMRO isi propune sa sprijine eforturile depuse de institutiile academice din Romania de a oferi studentilor conditii optime de pregatire in formarea lor ca specialisti in domeniul financiar-bancar. De asemenea, programul isi doreste sa contribuie la eforturile depuse de Romania in procesul de integrare in Comunitatea Europeana, considerand ca investitia in resurse umane reprezinta o mare valoare pentru viitorul european al Romaniei.

Primele trei editii ale Programului ABN AMRO Valori europene au antrenat un numar de 171 de studenti si s-au incheiat cu premierea unui numar de 127. Programul include cursuri, seminarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. O mare parte dintre acesti studenti lucreaza deja in institutii financiar-bancare de renume din Romania, printre care se numara si ABN AMRO Bank.

Esenta Programului ABN AMRO Valori Europene reprezinta un pionierat prin obiectivul pe care si-l propune, venind in sprijinul institutiilor academice din Romania, prin formarea viitorilor specialisti din domeniul financiar-bancar nu numai din perspectiva cunostintelor tehnice necesare, ci si din perspectiva integrarii lor intr-o cultura institutionala de tip european. In derularea programului vor fi implicate numeroase personalitati ale domeniului financiar – bancar din Romania si strainatate.

Despre ABN AMRO:

ABN AMRO Bank (Romania) S.A., o subsidiara a ABN AMRO NV, una dintre cele mai mari banci din lume, cu active in valoare totala de peste 986 miliarde EUR si prezenta in mai bine de 60 de tari si teritorii, este prezenta in Romania din noiembrie 1995. ABN AMRO Romania este prezenta in 15 orase din Romania (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara). Utilizand reteaua sa mondiala, banca ofera servicii si produse financiare integrate catre clientii sai persoane juridice si persoane fizice.

Incepand cu septembrie 2004, ABN AMRO Bank a lansat in Romania oferta de servicii si produse destinate persoanelor fizice. Gama de produse s-a dezvoltat rapid, cuprinzand in acest moment conturi curente, carduri, facilitati de descoperire de cont, credite ipotecare, imobiliare si de nevoi personale, programe de economisire. In cei peste 10 ani de existenta in Romania, ABN AMRO Bank s-a impus ca un partener de incredere, solid financiar si de o inalta tinuta profesionala.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu