Patria Bank ofera firmelor conturi de TVA fara comisioane pe o perioada promotionala

Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori București, cu prezență în 69 de orașe la nivel național, peste 240.000 de clienți și 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

Incă de la începutul lunii octombrie, Patria Bank a lansat Contul de TVA, oferind tuturor clienților posibilitatea de a începe să-l folosească adoptând proactiv și optional prevederilor Ordonanței 23/2017 privind plata defalcată a TVA-ului începând cu data de 1 octombrie 2017 și obligatoriu din 1 ianuarie 2018, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Considerând promisiunea Patria Bank de a susține antreprenorii locali în a-și dezvolta afacerea și pentru a le ușura sarcinile administrative cât mai mult si a le lăsa timp să se ocupe de ceea ce este important pentru afacerea lor, Contul de TVA propus de Patria Bank vine cu ZERO costuri până la data de 31 martie 2018:

- Zero lei (0 lei) comision deschidere cont curent TVA (în lei și/sau în valută)

- Zero lei (0 lei) comision lunar de administrare cont curent TVA (în lei și/sau în valută)

- Zero lei (0 lei) comision încasări interbancare / intrabancare (orice valoare) efectuată prin conturile curente TVA

- Zero lei (0 lei) comision plăți interbancare / intrabancare (orice valoare) efectuate prin conturile curente TVA (la ghișeu sau prin Internet Banking)

- Singurul comision care va fi plătit de către clienți este comisionul Transfond

Începând cu data de 1 aprilie 2018 se vor aplica comisioanele conform Listei de Tarife și Comisioane ale Băncii pentru persoane juridice, în vigoare.

Până la această dată, clienții noștri persoane juridice care au solicitat deschiderea unui cont de TVA au realizat deja operațiuni prin aceste conturi, acestea decurgând simplu și ușor. Din discuțiile cu clienții, aceștia s-au arătat deschiși în a se conforma în perioada opțională, pentru a testa procesul și a evalua impactul la nivelul afecerilor lor, astfel încât la data de 1 ianuarie 2018 să fie pregătiți.

Clienții existenți pot deschide un Cont de TVA extrem de simplu, printr-o simplă solicitare către bancă și prezentarea Certificatului de înregistrare TVA.

Despre Patria Bank și Grupul Patria Bank

Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori București, cu prezență în 69 de orașe la nivel național, peste 240.000 de clienți și 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

Patria Bank se concentrează pe segmentul de retail, integrând tehnologia pentru a simplifica accesul clienților la servicii financiare performante și continuă să fie un partener solid și de încredere pentru companiile românești mici și mijlocii, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial local.

Grupul Patria Bank este deținut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Banca Comercială Carpatica, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management și Patria Asset Management.


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu