Omniasig Vienna Insurance Group va asigura parcul de autobuze RATB

ÃŽn 2010 compania OMNIASIG Vienna Insurance Group va asigura întregul parc de autobuze al Regiei Autonome de Transport București (RATB). Licitația pentru acest cont a fost câștigată de OMNIASIG la sfârșitul lunii decembrie 2009. Așadar, pentru anul în curs, OMNIASIG va asigura răspunderea civilă auto obligatorie (RCA) pentru cele 1.318 autobuze ale Regiei Autonome de Transport București. Pentru asigurarea acestui parc auto a fost plătită o primă în valoare de 1,82 milioane lei.

Prin câștigarea acestui cont, OMNIASIG demonstrează din nou că este o companie de încredere și cu o capacitate sporită de susținere a unei asigurări complexe pentru o instituție atât de mare și importantă cum este RATB.

OMNIASIG activează pe piața asigurărilor din România din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite înregistrate că se poate ridica la standardele internaționale ale grupului austriac. ÃŽn prezent, OMNIASIG ocupă locul al doilea pe piața asigurărilor generale din România, cu o cotă de piață de 15,70%, iar Vienna Insurance Group deține prima poziție pe piața asigurărilor din această țară.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurări lideri în Europa Centrală și de Est, listat la Bursă și cu sediul central în Viena. ÃŽn afara pieței locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activă, prin filiale și grupuri de asigurări, în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croația, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina și Belarus. De asemenea, are sucursale și în Italia și Slovenia.

Pe piața din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung și Sparkassen Versicherung.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu