Nicolae Crisan, inlocuit cu Angela Toncescu la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor

Comisiile reunite de buget-finante au votat noua structura a consiliului CSA, care va avea inca doi membri fata de vechea formula. Noul consiliu al Comisiei va avea sapte membri, din care un presedinte si doi vicepresedinti, Tudor Balta, propus de PSD, si Constantin Buzoianu, propus de PD.



Declaratia lui Eugen Crisan:



“Avand in vedere hotararea Parlamentului Romaniei de a numi alta conducere a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Presedintele in exercitiu la aceasta data, domnul Nicolae Eugen Crisan, face urmatoarea declaratie:



Dincolo de sentimentul firesc de regret, ma simt onorat ca mi s-a incredintat responsabilitatea de a construi si consolida o autoritate de supraveghere pentru unul dintre cele mai importante sectoare ale pietei financiare si un cadru de reglementare care sa satisfaca nevoile unei economii de piata, contribuind astfel la procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.



La finalul mandatului de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si dupa mai bine de 12 ani in activitatea de supraveghere a pietei asigurarilor din Romania, imi exprim convingerea ca aportul pe care l-am adus la dezvoltarea, consolidarea si stabilitatea pietei, intr-o perioada de transformari majore, nu va fi uitat.



Sunt constient de faptul ca viziunea mea asupra modului de supraveghere nu a fost pe placul tuturor, dar sunt convins ca efectele pozitive ale actiunilor mele, in calitate de presedinte al Comisiei, se vor vedea in timp. Desigur, acestea trebuie continuate, tinandu-se cont intotdeauna de realitatile economiei romanesti.



Ma simt mai mult decat obligat sa le multumesc tuturor acelora care au crezut si au contribuit alaturi de mine la dezvoltarea cantitativa, dar mai ales calitativa a industriei de asigurari. Le multumesc totodata si celor care au adus critici constructive in ceea ce priveste activitatea depusa, pentru ca si datorita lor am reusit.



Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc presei nu atat pentru sustinerea pe care mi-a acordat-o personal, cat mai ales pentru contributia pe care si-a adus-o la informarea corecta si educarea publicului cu privire la necesitatea si dezvoltarea asigurarilor in Romania.



Urez mult succes noii echipe de conducere a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si imi exprim convingerea ca toate actiunile acesteia vor contribui la promovarea stabilitatii activitatii de asigurare in Romania si a apararii drepturilor asiguratilor.”



28 iunie 2006


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu