Mediacom, agenþia de media a UniCredit Group

Mediacom a fost pana in prezent agentia de media a Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) in Austria si in Europa Centrala si de Est.

Obiectivele pitch-ului au fost cel de optimizare a strategiei de media si a activitatilor de planificare de media pentru UniCredit Group, prin inovatie si prin cele mai bune metode specializate, precum si de a eficientiza financiar aceste activitati la nivelul Grupului. De la 1 ianuarie 2007, Mediacom va gestiona activitatile de planificare si cumparare de media in toate tarile Europei in care opereaza UniCredit Group.

Pitch-ul – bazat pe sistemul de scoring – a fost coordonat de catre echipa de comunicare si de achizitie a UniCredit Group, compusa din reprezentanti din Austria, Germania, Italia, Polonia, Pioneer Investments si Divizia CEE a UniCredit Group. In proces a fost implicata si agentia de consultanta Fairbrother Lenz Eley.

UniCredit Group, unul dintre cele mai puternice grupuri bancare europene, deserveste peste 28 milioane de clienti prin intermediul a 7.000 de unitati bancare in 21 de tari. In cadrul UniCredit Group, Bank Austria Creditanstalt este responsabila pentru coordonarea activitatilor Grupului in Europa Centrala si de Est. Reteaua ECE a UniCredit Group cuprinde 3.000 de unitati bancare si 17 milioane de clienti in 18 tari.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu