Leasing pentru IMM-uri cu o dobanda de 4,9% in primul an la BRD Sogelease

BRD Sogelease lanseaza un nou produs dedicat finantarilor intreprinderilor mici si mijlocii, in baza imprumutului obtinut de la Banca Europeana de Investitii (BEI). Firmele care pot solicita aceste fonduri trebuie sa activeze in domenii precum: industrie, servicii, turism, agricultura, sanatate, energie si protectia mediului.

Fondurile sunt destinate sprijinirii proiectelor intreprinderilor mici si mijlocii din Romania cu scopul de a reduce impactul crizei economice actuale. Produsul promovat de BRD Sogelease afiseaza o serie de conditii de finantare avantajoase: taxa de administrare preferentiala, dobanda in primul an de finantare de 4,9% p.a. urmata de o dobanda fixa de 8% p.a. in urmatorii ani, perioada de finantare de 48 de luni.

In contextul schimbarilor produse pe piata financiara si ca urmare a dezechilibrelor economice din ultima perioada de timp, apetitul pentru finantare si cererea de consum pentru bunuri apartinand principalelor industrii ce fac obiectul finantarilor in leasing sunt in continua scadere.

Pentru urmatoarea perioada a anului 2009, BRD Sogelease isi propune eficientizarea costurilor si gasirea unor noi oportunitati de piata in vederea dezvoltarii activitatilor de leasing financiar si operational.

„Ne vom concentra atentia in continuare cu preponderenta catre sectoarele medical, agricol si informatic adaptandu-ne produsele in asa fel incat sa putem sprijini activitatea clientilor nostri. Vom continua promovarea produsului „leasing operational” prin intermediul companiei noastre BRD Sogelease Asset Rental SRL, aceasta fiind o alternativa de finantare eficienta si tot mai solicitata de catre clienti”, a declarat Jean-Claude Boloux, Directorul General al BRD Sogelease.

BRD Sogelease este filiala a BRD-Groupe Société Générale. Compania este membra a “Asociatiei Societatilor Financiare – ALB Romania” care numara in prezent societati de leasing si credit de consum ce reprezinta grupuri financiar-bancare de renume si cu reprezentare internationala. Asociatia este afiliata la Federatia Europeana Leaseurope si inglobeaza cea mai mare parte a pietei de leasing din Romania, cu un portofoliu echilibrat pe toate sectoarele economiei.

Alte stiri

2 comentarii

bianca
3 Jul 2009

buna. am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe apartamentul parintilor. nu am locuinta. vreau sa stiu daca mai pot lua credit pentru prima casa daca vin cu codebitori. creditul pe care il am este de 600euro. cat ar trebui sa am veniturile eu si sotul cu trei codebitori ca sa ma incadreaz pentru un credit de 30.000euro. am si doi copii.,

budurnoiu
22 Jul 2009

Buna ziua.Am o societate infiintata din 2007 si as dori sa stiu daca pot face un credit pe firma la d-voastra,ce conditii trebuie sa indeplinesc.Va multumesc.

Posteaza un comentariu