La ING Bank putem face acum si asigurari de locuinta si Casco

Un cont curent Cont’ROL si cardul ING atasat acestuia sunt suficiente pentru a-i asigura clientului ING Bank accesul la cele doua asigurari. Pentru definitivarea acestei operatiuni este suficienta o singura vizita la unul dintre cele 106 ING Office-uri, deschise in 26 de mari orase ale tarii. Primele de asigurare se platesc in mod automat din Cont’ROL, clientul trebuind doar sa se asigure ca la data scadentei are echivalentul primei in cont. Administrarea conturilor proprii poate fi facuta in Self’Bank zilnic, incepand de la 7 dimineata si pana la ora 23.



Lansarea acestei oferte pentru clientii ING debuteaza sub semnul Leului, atat banca olandeza, cat si societatea de asigurari avand drept simbol leul. „Inceputul colaborarii dintre doi lei” dupa cum a declarat Tudor Moldovan, Directorul General al companiei Generali Asigurari, prezent la conferinta de presa sustinuta cu aceasta ocazie, este marcat de oferirea a doua produse asupra carora s-a lucrat foarte mult timp. S-a avut in vedere atat crearea unor produse cat mai apropiate de cerintele clientilor, cat si gasirea celei mai bune modalitati de a vinde aceste produse. Alte doua produse nu au putut fi incluse in aceasta prima oferta, din motive diferite. Asupra unuia dintre produse se mai lucreaza inca, in timp ce un alt produs, Asigurarea de Raspundere Civila (RCA), dupa cum au mentionat cei prezenti, nu a putut fi pus in aplicare din cauza reglementarilor aflate in vigoare. Mai exact, reglementarile complicate care sustin functionarea RCA la ora actuala nu permit crearea unui produs orientat spre client.



Prin urmare, s-a mers pe cele doua produse care reprezinta „o solutie simpla si eficienta de asigurare a bunurilor clientilor, ING ramanand consecvanta conceptului de confort si siguranta” potrivit lui Albert Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.



ING Asigurare Locuinta



Polita de asigurare de locuinta poate fi achizitionata din oricare ING Office, banca asumandu-si raspunderea de a administra aceasta polita. Primele vor avea valori diferite, stabilite in functie de riscurile acoperite, de valoarea de piata a imobilului. Pentru un apartament evaluat la 50.000 EUR, prima anuala este estimata la 100 EUR. Polita are o fransiza de 0,75% din suma asigurata in cazul clientilor care locuiesc in judetele situate in zone seismice.



Cu o valabilitate de 5 ani si cu posibilitatea prelungirii in mod automat, polita ING Asigurare Locuinta intra in vigoare in ziua urmatoare semnarii contractului. Polita poate acoperi riscuri majore sau de mai mica anvergura, dar si bunurile existente intr-un imobil. Mai mult, o astfel de polita poate fi incheiata nu doar de proprietari, ci si de cei care locuiesc cu chirie. Polita acopera daune provocate de diverse evenimente: incendii, explozii, inundatii, furt prin efractie, talharie, avarii la instalatiile de apa.



In cazul in care imobilul nu mai poate fi locuit, societatea de asigurari va suporta cheltuielile legate de cazarea proprietarului intr-un alt loc, pensiunile sau micile hoteluri fiind variantele luate in calcul intr-o astfel de situatie. Politele se platesc lunar sau trimestrial, cu mentiunea ca politele lunare sunt mai accesibile decate cele trimestriale, din perspectiva costurilor. Plata despagubirilor va fi efectuata in cel mult 10 zile de de la data inchierii documentatiei necesare.



ING Casco



Polita ING Casco se adreseaza propriatarilor de autovehicule a caror vechime este mai mica de 6 ani, cumparate cu plata integrala sau in rate.



Sunt avute in vedere: autoturisme, autovehicule de tern, microbuze cu pana la 9 locuri, autoutilitare de pana la 3,5 one inclusiv. Polita Casco are valabilitate de 1 an, platindu-se la fel ca si polita de asigurare a locuintei din contul clientului.



Bonusuri pentru cei care nu fac accidente



Clientii care nu sunt implicati in accidente vor fi rasplatiti prin acordarea unor bonusuri exprimate in reduceri ale primei de asiguare, care pornesc de la 5% si pot ajunge pana la 30%, in functie de perioada anterioara in care s-au incheiat polite Casco si nu s-au inregistrat daune.



Asistenta rutiera in caz de accident



Cei care sunt implicati in accidente au un serviciu de asistenta rutiera prin care le este asigurata remorcarea gratuita a autovehiculului si transportul pasagerilor, puse la dispozitie cu ajutorul Europ assistance, partener al Generali Asigurari. Serviciul de asistenta va fuctiona in regim permanent, iar numarul prin care se va putea lua legatura cu acest serviciu le va fi comunicat celor asigurati in momentul semnarii contractului de asigurare.



Polita ING Casco se plateste la fel ca si polita ING Asigurare Locuinta lunar sau trimestrial. Cele doua polite isi gasesc puncte comune si in ceea ce priveste moneda in care se fac platile. Daca politele au sumele asigurate in EUR, primele se vor plati in RON, la cursul ING din ziua respectiva.



Comunicat de presa:



ING Bank lanseaza ING Asigurare Locuinta si ING Casco



ING Bank Romania si-a completat oferta de servicii pentru persoane fizice cu doua produse de asigurare - ING Asigurare Locuinta si ING Casco.

Produsele sunt rezultatul colaborarii dintre ING Bank si Generali Asigurari si vor fi vandute, in cele peste 100 de ING Office-uri din toata tara, prin intermediul Amsterdam Broker.



Usor si comod, cu aceleasi instrumente de lucru - contul curent Cont’ROL si cardul ING atasat - clientii isi pot asigura bunurile printr-o singura vizita la ING Office, avand acces pentru administrarea conturilor proprii in Self’Bank zilnic, de la 7 dimineata pana la ora 23. Contractul de colaborare incheiat de ING Bank cu Generali Asigurari,prin care este creat un pachet complet de servicii, asigura confort si siguranta clientului.



”Este un pas important in extinderea ofertei ING pentru persoane fizice. Avem un partener de incredere, pe Generali Asigurari, unul dintre cei mai importanti asiguratori mondiali, cu care vom continua crearea de oportunitati de asigurare in interesul clientilor nostri. Ambele polite de asigurare se pot achizitiona intr-un singur loc, la ING Office, in 26 de orase. Am creat aceste produse pentru a avea o solutie simpla si eficienta de asigurare a bunurilor clientilor si ale potentialilor clienti. Am cautat formula cea mai convenabila clientului, pastrand aceleasi instrumente de lucru, ramanand consecventi conceptului de confort si siguranta lansat prin ING Office”, a declarat domnul Albert Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.



Domnul Tudor Moldovan, Directorul General al companiei Generali Asigurari, a adaugat:



”Parteneriatul Generali – ING Bank a fost realizat in vederea implementarii unei solutii moderne de servicii bancare si de asigurari. O colaborare care aduce beneficii atat ambelor parti, cat mai ales clientilor ING Bank. Nu ne vom rezuma doar la aceste produse, in viitor vom integra si alte asigurari potrivite pentru clientii bancii ING. Suntem ferm convinsi ca am inaugurat o premiera in piata romaneasca de asigurari”.



Persoanele care isi deschid un cont curent la ING Office, beneficiaza de produsele nou create, ING Asigurare Locuinta si ING Casco, in cele mai avantajoase conditii:



- Administrare facila a contractelor: prima de asigurare se debiteaza din contul curent Cont’ROL, lunar sau in rate trimestriale. Conturile se pot alimenta in Self’Bank pana la ora 23, iar polita se prelungeste automat;

- Asigurarea locuintei si a bunurilor aflate in ea, chiar daca beneficiarul politei locuieste cu chirie;

- Bonusuri exprimate in reducerea primei de asigurare pentru polita Casco, daca in anii precedenti nu au fost daune;

- Remorcare gratuita a vehiculului avariat si transportul pasagerilor, puse la dispozitie de catre Europ Assistance, partenerul Generali Asigurari;

- Asistenta 24h/7zile pe saptamana prin linia telefonica disponibila pentru urgente. Informatiile pot fi solicitate prin ING My’Line.



Oferta ING Bank pentru persoane fizice cuprinde in prezent: cont curent cu dobanda actualizata la soldul zilei (6,85% pentru un sold de minim 700 RON), produse de asigurare a locuintelor si a autovehiculelor, credite pentru achizitia locuintelor si a terenurilor, credite pentru nevoi personale fara girant/fara avans, linie de credit atasata contului curent, carduri ING VISA si MASTERCARD.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu