KD Life Asigurari isi majoreaza capitalul social

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor KD Life Asigurari S.A a aprobat ieri operatiunea de majorare a capitalului social cu suma de 1 milion de euro, a anuntat astazi compania.

Aceasta decizie survine in urma platii precedentei mariri a capitalului social cu 1,5 milioane de euro, efectuata in a doua jumatate a anului 2008, aflata in faza finala de inregistrare.

“Deoarece rezultatele operationale pentru anul 2008 au fost mult mai bune decat previziunile, vanzarile inregistrand cresteri pozitive, se anticipase deja necesitatea acestei noi cresteri de capital”, a precizat Ian Harrocks, directorul general KD Life Asigurari S.A.

Ca urmare a hotararii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor de deschidere a procedurii de redresare financiara a companiei, planul de redresare este pregatit in prezent de reprezentatii KD Life Asigurari S.A si va fi prezentat Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor cel tarziu pana la data de 25 februarie. Prin majorarea capitalului social, indicatorii financiari ai firmei, incluzand marja de solvabilitate disponibila, vor reintra in limitele prevazute de lege. Dupa majorare, capitalul companiei va depasi 33,5 milioane RON.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu