Interamerican Pensii lanseaza serviciul de Voice Portal

Interamerican Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. a anuntat astazi printr-un comunicat de presa remis la redactie lansarea primului serviciu de Voice Portal de pe piata romaneasca de pensii.

Astfel, participantii la fondurile de pensii administrare de Interamerican vor avea acces permanent la contul lor de pensie privata. Apeland numarul 021.9670 si urmand instructiunile, acestia pot afla in orice moment al zilei care este valoarea contributiei, valoare unitatii de fond din momentul apelului si numarul de unitati de fond din contul lor.

„Timpul este pretios pentru noi tot si traim intr-o societate in care accesul la informatie este fundamental. De aceea dezvoltam mereu noi solutii pentru a veni in ajutorul participantilor nostri. Daca un participant vrea sa afle valoarea contributiei sale intr-un anumit moment si nu are acces la internet sau nu are timp sa vorbeasca cu un operator, atunci poate sa afle aceasta informatie prin Voice Portal. Este simplu si usor”, a declarat Besim Jawad, directorul general al Interamerican Pensii.

Compania a imbunatatit si portalul lansat la mijlocul anului trecut, adaugandu-i noi optiuni . Acum, participantii au posibilitatea de a-si vedea contributiile acumulate pana la momentul apelului, unitatile de fond acumulate la fiecare contributie, pretul unei unitati de fond de la lansarea sistemului de pensii si pana in acel moment, suma bruta si suma neta din contul lor.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu