Interamerican lanseaza noi programe de investitii in lei

INTERAMERICAN Romania, membra a grupului Eureko, propune cel mai nou concept de tip Unit-Linked din Romania, comparabil cu oricare dintre produsele similare de pe piata internationala, oferind clientilor sai posibilitatea de a spori investitiile, prin adoptarea unei strategii inteligente pe termen mediu si lung.



Noul program de asigurare de viata de tip unit-linked - Investitia Ta - pune la dispozitia clientilor, pe langa cele 4 fonduri de investitii in euro, inca 3 fonduri de investitii administrate in moneda nationala, extinzand posibilitatile de investire. Noile fonduri de investitii - RONSAFE, RONMEDIUM, RONPLUS - sunt structurate pe diferite grade de risc - scazut, mediu, ridicat - si sunt valabile atat pentru programul unit-linked cu prima esalonata cat si pentru cel cu prima unica.



”In domeniul asigurarilor de tip Unit-Linked, oferim un program de avangarda, cu numeroase avantaje pentru client: transparenta, flexibilitate, bonusuri, rascumparari avantajoase, precum si sustinerea unuia dintre cei mai mari administratori de active din lume, Foreign & Colonial, membra a Grupului Eureko”, a declarat Emilia Bunea, Chief Financial Officer & Vice-CEO INTERAMERICAN Romania.



Obiectivul investitional al acestor programe de investitii este de a obtine o crestere a activelor pe termen mediu si lung. Investitiile sunt directionate conform optiunilor clientului catre fondurile puse la dispozitie de catre INTERAMERICAN atat in tara, cat si in strainatate.



RONSAFE

Programul de investitii RONSAFE investeste in proportie de maximum 50% in obligatiuni municipale si in depozite bancare, titluri de stat, certificate de depozit.

Fondul are un grad de risc scazut.

Moneda: RON



RONMEDIUM

Activele programului de investitii RONMEDIUM sunt investite in proportie de 50% in obligatiuni corporatiste, 30% in actiuni cotate la Bursa si Rasdaq si 20% in obligatiuni municipale, depozite bancare, obligatiuni guvernamentale.

Fondul are un grad de risc mediu.

Moneda: RON



RONPLUS

Programul de investitii RONPLUS investeste in proportie de 80% in actiuni ale companiilor cotate pe piata bursiera si 20% in depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni municipale si corporatiste.

Fondul are un grad de risc ridicat.

Moneda: RON



Despre INTERAMERICAN



INTERAMERICAN este membru al marelui concern european Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda, prezent in peste 10 tari europene. Cu peste 6 miliarde de Euro cifra de afaceri in 2005, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu