Interamerican are cu 18% mai multe asigurari de viata

Segmentul asigurarilor generale inregistreaza un volum total de prime brute subscrise in valoare de 24.421,873 mii RON. Totalul primelor subscrise pe ambele clase de asigurari (viata si generale) este, la finalul anului 2005, in valoare de 46.763,771 mii RON.



„Rezultatele financiare inregistrate la finalul anului 2005 se situeaza in orizontul de asteptare preconizat pentru acest final de an, intrucat politica companiei noastre este de a investi atat cat este necesar in sistemul de sanatate privat”, a afirmat Timo Van Voorden, Presedinte INTERAMERICAN Romania. „In iunie 2005, in urma unei investitii de peste 12 milioane de Euro, am deschis primul spital privat la standarde europene – Euroclinic si am lansat primul sistem integrat de ingrijire a sanatatii, Medisystem. In 2006, ne-am asumat aceeasi politica de investitii, deschizand la inceputul acestei luni primul centru medical Medisystem situat in bd. Timisoara si vom continua cu extinderea retelei de sanatate la nivel national.”



INTERAMERICAN Romania are un capital social de 38,890.00 mii RON si se numara printre cele 5 societati de asigurari care au capitalul social subscris in totalitate in numerar. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a devenit in anul 2002 actionar al societatii, investind 3,4 milioane USD pentru achizitionarea unui pachet de 20% din actiunile INTERAMERICAN Romania.



Despre INTERAMERICAN



INTERAMERICAN este membru al marelui concern european Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda, prezent in peste 10 tari europene. Cu peste 6 miliarde de Euro cifra de afaceri in 2005, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu