INTERAMERICAN a obtinut cel mai ridicat randament al fondurilor unit linked în lei ºi în Euro

Cele trei programe de investitii in RON – RONSAFE, RONMEDIUM, RONPLUS, lansate in ianuarie 2006 – au avut evolutii pozitive, cea mai mare valoare a randamentului fiind inregistrata de fondul RONPLUS, 10.23%. Programul de risc scazut RONSAFE a realizat un randament de 3.49%, urmat fiind de RONMEDIUM, programul de risc mediu, a carui evolutie a fost de 1.55%.



Produsul de asigurare de viata de tip unit-linked – Investitia Ta – pune la dispozitia clientilor, pe langa cele 3 fonduri de investitii denominate in lei, inca 4 fonduri de investitii in Euro – INTERSAFE, INTERMEDIUM, INTERPLUS, INTEREXTRA, lansate in septembrie 2004. ªi pentru acestea, INTERAMERICAN a inregistrat, atat in 2005, cat si in primele 6 luni ale anului 2006, cele mai ridicate randamente din piata. INTERAMERICAN este, de altfel, singura companie de asigurari care a inregistrat, in perioada ianuarie - iunie 2006, randamente pozitive in cazul fondurilor unit linked denominate in Euro. In aceasta perioada, cea mai mare crestere pentru fondurile de investitii atasate politelor de asigurare, denominate in Euro, a fost de 2.78% (fondul INTERSAFE). Celelate randamente pozitive ale programelor INTERAMERICAN in Euro au fost de 2.41% (INTEREXTERA) si 1.94% (INTERPLUS). Programul INTERMEDIUM este singurul care a inregistrat o evolutie negativa, cu un randament de -4.28%, datorita contextului defavorabil pentru investitiile in obligatiuni corporatiste in Europa.



”In domeniul asigurarilor de tip Unit-Linked, INTERAMERICAN ofera programe avansate, caracterizate prin transparenta, flexibilitate, bonusuri si rascumparari avantajoase. De asemenea, acestea beneficiaza de sustinerea unuia dintre cei mai mari administratori de active din lume, Foreign & Colonial, membra a Grupului Eureko”, a declarat Emilia Bunea, Chief Financial Officer & Vice-CEO INTERAMERICAN Romania.



Produsul Unit Linked oferit de INTERAMERICAN da posibilitatea clientilor sa investeasca in 7 fonduri de investitii, in Euro si in lei, cu grade de risc diferite, in orice combinatie doresc. Obiectivul investitional al acestor programe de investitii este de a obtine o crestere a activelor pe termen mediu si lung. Investitiile sunt directionate conform optiunilor clientului catre fondurile puse la dispozitie de catre INTERAMERICAN, care investesc atat in tara, cat si in strainatate.



Despre INTERAMERICAN



INTERAMERICAN este membra a marelui concern European Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 10 tari Europene. Cu peste 6 miliarde de Euro cifra de afaceri in 2005, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu