ING anunta numirea lui Koen Vanvinckenroye in functia de Director General al Centrului Regional de Servicii ING de la Cluj-Napoca

De la 1 martie 2010, Koen Vanvinckenroye, in prezent Director Executiv Operatiuni si membru al Boardului Executiv al ING Asigurari de Viata, va prelua functia de Director General al Centrului Regional de Servicii pentru clientii ING din Europa Centrala de la Cluj-Napoca.

Koen Vanvinckenroye este in Romania din anul 2006, dupa doua experiente de succes in managementul diviziilor de Operatiuni in cadrul ING in Belgia si Grecia, avand o vasta expertiza in asigurari si pensii si cunostinte aprofundate in managementul proiectelor, actuariat, operatiuni si IT.
 
“Apreciez in mod special devotamentul si implicarea lui Koen in businessul de asigurari al ING in Romania si sunt convinsa ca acestea vor contribui si la sustinerea activitatii Centrului din Cluj, alaturi de expertiza sa bogata si abilitatile dovedite de management”, a declarat Cornelia Coman, Director General ING Asigurari de Viata si Presedinte al Consiliului de Administratie al ING Fond de Pensii.

In Romania, Koen Vanvinckenroye conduce departamentul de Operatiuni de 4 ani, contribuind semnificativ la performanta acestuia, prin sustinerea implementarii metodologiei Lean Six Sigma, una dintre metodologiile de succes de imbunatatire continua a proceselor unei companii, si reducerea costurilor operationale. Este totodata un promotor si un sustinator al culturii de project management, implicandu-se si aducand valoare in realizarea obiectivelor strategice ale ING.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu