Inca un ghiocel: Raiffeisen Broker de Asigurare

“In prima faza vom asista orice entitate din grupul Raiffeisen care va avea nevoie de servicii de brokeraj in asigurari-reasigurari, iar in viitorul apropiat ne vom extinde serviciile si pentru companii din afara grupului Raiffeisen”, a spus Iulia Osman director executiv la Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.



Noua companie va oferi servicii care vor include toate tipurile de asigurari, colaborind cu cele mai importante societati de asigurare–reasigurare prezente pe piata romaneasca.



Grupul Raiffeisen isi extinde continuu activitatile pe care le desfasoara in Romania, avand infiintate pana in prezent: societate de brokeraj pe piata de capital-Raiffeisen Capital&Investment, societate de leasing-Raiffeisen Leasing, o banca de creditare-economisire-Raiffeisen Banca pentru Locuinte. In curind va incepe sa functioneze o societate pentru administrare de active – Raiffeisen Asset Management.



Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are aproape 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.100 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de 216 unitati si peste 4.500 de angajati.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu