In oferta BRD apare creditul punte Habitat Extra

BRD si-a largit gama de produse destinata finantarii proiectelor imobiliare, prin lansarea creditului Habitat Extra, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Habitat Extra este destinat celor care detin o locuinta in proprietate, dar pe care intentioneaza sa o vanda si sa achizitioneze o alta. Creditul este menit sa asigure lichiditatile necesare unei noi investitii imobiliare pana in momentul in care se definitiveaza procedura de vanzare a vechii locuinte.

Habitat Extra ofera posibilitatea de a opta pentru una dintre cele doua variante de creditare.

Imprumutul poate acoperi pana la 75% din valoarea investitiei, restul de 25% fiind acoperit din sursele proprii ale clientului.

O a doua varianta este aceea prin care banca finanteaza avansul necesar contractarii unui credit imobiliar sau ipotecar.

Creditul se contracteaza in lei sau in EUR, iar dobanzile practicate sunt stabilite in functie de Euribor, respectiv Bubor. Dobanzile valabile la data de 13 noimebrie 2006 erau de 7,08% la EUR si de 10,28% pentru imprumuturile in lei.

Garantia este reprezentata de ipoteca constituita asupra locuintei aflate deja in proprietatea clientului.

Habitat Extra se acorda pe o perioada de 2 ani, cu o perioada de gratie la capital de 23 de luni.

Rambursarea imprumutului se face la sfarsitul celor 2 ani, intr-o singura transa, in urma vanzarii imobilului vechi. Pentru rambursarea integrala a creditului in avans nu se percep comisioane suplimentare.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu