Imprumuturile Provident au o valoare medie de 3.700 de lei

Provident Financial România sărbătorește 13 ani de prezență pe piața din România, anunta compania intr-un comunicat, in care mai arata:

Povestea Provident România a început în aprilie 2006, luna în care am semnat primul contract de creditare, cu primul client român, doamna Elena. De atunci și până acum, am ajutat alți peste un milion de români, mai exact 1.111.975, să-și ducă la bun-sfârșit planurile.

Sărbătorim 13 ani pentru că noi nu credem în ghinion, ci doar în cum știe o companie să-și respecte clienții, cum se adaptează la piață și la schimbările din cadrul de reglementare dar și cum reușește să vină întotdeauna în întâmpinarea dorințelor și așteptărilor clienților.

Astfel, pe parcusul celor 13 ani, am interacționat cu clienții de peste 174 de milioane de ori. În același timp, am parcurs milioane de kilometri pentru a ajunge la toți clienții noștri, indiferent de cât de departe au fost.

Ca să putem fi întotdeauna la înalțimea așteptărilor clienților noștri, am trecut prin aproape 60.000 de ore de training pe parcursul celor 13 ani. Și tot în cei 13 ani, peste 1.000 de oameni din cadrul companiei au fost promovați.

În aceeași perioadă, ne-am dezvoltat constant portofoliul și am ajuns de la o valoare maximă de împrumut de 600 de lei în 2006, la 15.000 de lei în 2019.

Astfel, și valoarea medie a împrumutului a evoluat în aceeași linie: de la 867 de lei în 2006, la 3.782 de lei în 2019. La împrumuturi cu valoare mai mare, și ratele au crescut un pic: de la 40 de lei în 2006, la 102 lei în 2019.

Suntem aproape 2.300 de angajați în toată țara iar trei sferturi sunt femei. Ne mândrim cu asta dar și cu faptul că din toate funcțiile de conducere, 58% sunt ocupate de femei. Și ne mândrim și cu faptul că 18 dintre angajații care au pus bazele acestei companii sunt încă alături de noi.

Poate alții nu-ți vor spune când și cum au făcut primul milion, dar noi suntem transparenți și ne și mândrim cu asta. După ani de investiții și dezvoltare, Provident Financial România a făcut primul milion de lei profit în martie 2011. Câțiva ani mai târziu, în noiembrie 2016, am făcut și primul milion de clienți unici.

Fiecare an trecut a avut lecția lui, iar după 13 ani în România, am învățat că întotdeauna trebuie să punem clienții pe primul plan, că nicio companie nu poate exista fără principii sănătoase de etică și responsabilitate și că mereu trebuie să fim cu un pas înaintea vremurilor.

Suntem mândri să fim compania de astăzi, o companie care a contribuit la economia țării cu peste 300 de milioane de euro, a plătit taxe și impozite în valoare de peste 100 de milioane de euro și a investit peste 1,1 milioane de euro în proiecte de responsabilitate socială.

Despre Provident Financial România

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), cel mai important furnizor de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum și în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și este listată la Bursa din Londra.

Din 2006, Provident a investit în România peste 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de 102 milioane de euro. Provident este certificat Angajator de Top în România în 2019, singurul din industria financiară bancară și nebancară și este unul dintre cei mai mari angajatori din țara noastră, cu aproape 2.300 de angajați.

Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 1,1 milioane de euro.


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu