HVB Leasing vrea un loc pe podium

Potrivit reprezentantului societatii, princilalul obiectiv al HVB Leasing este de intrarea in topul primelor trei companii de profil din Romania, apreciind ca pina la sfirsitul anului valoarea contractelor finantate va ajunge la 60 milioane euro.

"Structura pe tipuri de produse din punct de vedere valoric este una echilibrata. Autoturismele si vehiculele comerciale sub 3,5 tone au o pondere de 32,87%, respectiv 12 milioane de euro, vehiculele mai mari de 3,5 tone, autobuzele si autocarele reprezinta 20,63% (7,5 milioane de euro), in timp ce echipamentele si utilajele industriale detin 27,44% (10 milioane de euro) din portofoliul finantarilor", a afirmat Postelnicu.

Compania practica prin intermediul unui departament specializat si operatiuni de leasing imobiliar, valoarea acestora reprezentind 19,07% (7 milioane de euro).

Printre imobilele finantate de HVB Leasing Romania se numara sediul Franke Romania, showroom-ul Land Rover-Jaguar (detinut de Premium Auto SRL) si centrul logistic Phoenix-Project Romania.

Societatea are deschise sucursale in Timisoara, Cluj si Oradea, urmind ca pina la sfirsitul anului sa-si extinda reteaua teritoriala in Constanta, Brasov si zona Moldovei.

De anul trecut, a devenit operationala si societatea de brokeraj HVB Leasing Insurance Broker. HVB Leasing Romania si-a inceput activitatea in luna mai 2002, ca parte a grupului HVB si are ca ationari Bank Austria Creditanstalt Leasing Gmbh (Austria) - 80% si HVB Bank Romania - 20%.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu