Garanti Bank finanteaza Sunflower Grand Apartments cu 6 millioane de euro

Garanti Bank anunta ca a acordat un credit de 6 milioane euro companiei General Concrete Land Development, pentru finanțarea proiectului rezidențial Sunflower Grand Apartments, din București. Finanțarea a fost acordată pe o perioadă de trei ani.

"Suntem fericiți să finanțăm al treilea proiect de înaltă calitate al Sunflower Residential Parks. Garanti Bank susține proiectele imobiliare ambițioase, care contribuie în mod constant la dezvoltarea orașului. Suntem foarte activi pe segmentul corporate și am înregistrat rezultate deosebite pe această linie de business. Creditul de 6 millioane de euro reconfirmă angajamentul nostru pe termen lung de a sprijini economia locală. Anul trecut am acordat împrumuturi către zona corporate în valoare totală de 200 de milioane de euro și vom continua această strategie și în 2015", a declarat Cagri Memisoglu (foto), Director General Adjunct, Garanti Bank.

"Cel mai recent proiect rezidențial al nostru, Sunflower Grand Apartments, este conceput pentru a oferi apartamente de calitate, în inima capitalei, dezvoltate în așa fel încât să asigure un standard de viață foate înalt. Colaborarea cu partenerii noștri profesioniști a asigurat calitatea proiectului nostru și o absorbție armonioasă a tendințelor explorate actualmente în întreaga lume. Suntem încrezători că toți locuitorii complexului nostru vor beneficia la maximum de avantajele poziționării centrale, de funcționalitatea spațiului pentru activități familiale și de sentimentul de securitate și protecție", a declarat Alper Turan Cetinoglu, Director General, General Concrete Land Development.

Complexul rezidențial Sunflower Grand Apartments este localizat pe strada Grigore Manolescu, în apropiere de Piața Victoriei și centrul Bucureștiului. Proiectul include apartamente de înaltă calitate și va fi realizat în totalitate anul acesta.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu