Eureko a inaugurat noul sediu central din Olympia Tower

Eureko, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, a inaugurat astăzi noul sediu central local, aflat într-unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de business din capitală, Olympia Tower.

Ceremonia oficială de inaugurarea a noului sediu a avut loc în clădirea Olympia Tower și a reunit reprezentanți ai bordului Eureko în România, reprezentanți ai managementului Euroclinic și reprezentanți ai mass-media naționale.

„Inaugurarea noului nostru sediu nu înseamnă doar mutarea într-o clădire mai nouă și mai modernă, ci dovedește performanța Eureko România realizată printr-o echipă puternică, reunită astăzi în noul sediu central. Este, în același timp, și dovada angajamentului Eureko față de România de a investi pe termen lung și de a oferi românilor servicii financiare conform așteptărilor acestora,” a declarat Frans van der Ent, Country Manager al Eureko în România.

Noua clădire a sediului central Eureko România se află în Piața Muncii, pe Bd. Decebal 25 -29, sector 3, București, într-o clădire clasa A, cu o arhitectură unică, cu 13 etaje, un spațiu de lucru generos și grad mare de accesibilitate. Eureko a închiriat 6 etaje pe termen lung în noua clădire.

Ziua inaugurării oficiale a noului sediul central Eureko România se va încheia cu o recepție organizată pentru partenerii de afaceri ai companiei și autorități locale.

Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii a anunțat și cea de-a doua fuziune cu fondul de pensii KD, fuziune al cărui țel este de a consolida poziția companiei pe piața pensiilor private.

Atât Eureko cât și KD consideră această fuziune a fi în interesul tuturor părților implicate. Participanții KD se vor muta la un fond de pensii mai puternic și vor avea acces la servicii precum Portal de Internet, Portal de Voce și Centru de Contact.

“Prin intermediul acestei fuziuni vom continua să ne consolidăm poziția pe piața pensiilor private. Fuziunea va adăuga peste 8.000 de noi participanți fondului nostru – ceea ce înseamnă o cotă de piață de 7% - și va crește valoarea activelor noastre cu aproximativ 2,9 milioane euro” a declarat Besim Jawad, CEO al Eureko SAFPP.

Evenimentul a fost încheiat printr-o vizită a celei mai noi lansate clinici Euroclinic, deschisă la etajul 2 al noului sediu Eureko în România. Aceasta este cea de-a treia clinică lansată în București sub brandul Euroclinic – Hospital & Medical Centre și oferă 12 cabinete pentru adulți, 4 cabinete pentru copii și o sală de intervenții chirurgicale dotată la standardele Euroclinic.

ÃŽn timpul conferinței de presa, Eureko a prezentat rezultatele pentru 2009 subliniind stabilitatea financiară a grupului.

“Suntem încântați să raportăm creșteri ale cotelor de piață pe toate segmentele de business, mai ales în condițiile în care a fost un an dificil pentru toate industriile. Eureko este aici pentru a rămâne și pentru a excela. La jumătatea acestui an am atins o cotă de piață de 2.3% pe segmentul asigurărilor de viață, 36.36% pe segmentul asigurărilor de sănătate. iar în luna octombrie am atins o cotă de piață de 6.84% pe pilonul II din perspectiva numărului de participanți” a declarat Frans van der Ent – Country Manager al Eureko în România.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu